06 / 05 / 2024

Nevzat Kayhan

Nevzat Kayhan

Prizma Yaşam Alanları ve Konut İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, 20 Şubat 2013 tarihinde, 1 milyon 50 bin TL sermaye ile, Nevzat Kayhan, Rıdvan Dönmez ve Yılmaz Poslu ortaklığıyla kuruldu...

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan ne iş yapmaktadır? 

Muharrem Hilmi Kayhan kimdir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan kariyeri ve eğitim durumu nedir? Muharrem Hilmi Kayhan'ın kim olduğu ve  Muharrem Hilmi Kayhan'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Nevzat Burak Seyrek kimdir? Burak Seyrek kaç yaşında?

Bankacılık sektörünün önde gelen isimleri arasında yer edinen Nevzat Burak Seyrek kimdir? Burak Seyrek kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Nevzat Öztangut daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Nevzat Öztangut'un eğitim hayatı nasıldı?

Emlak Katılım Bankası Genel Müdürü Nevzat Bayraktar istifa etti!

Emlak Katılım Bankası’nın Genel Müdürü Nevzat Bayraktar kendi isteğiyle görevinden ayrıldığı gündeme gelirken, konu ile ilgili Banka’dan herhangi bir açıklama gelmedi. 

Kayhan Ve Kayhan İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayhan Ve Kayhan İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Fırat Kayhan ve Senem Dicle Kayhan Ergene ortaklığında kuruldu.

Nevzat Şenyıldız Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Nevzat Şenyıldız Otel İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nevzat Şenyıldız tarafından kuruldu.

Kayhan Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kayhan Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Semih Kayhan tarafından kuruldu.

TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan 2021 başvuru tarihleri ve şartları!

TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan 2021 başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan 2021 başvuru tarihleri ve şartları...

TOKİ Bilecik Söğüt Kayhan başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bilecik Söğüt Kayhan projesi için başvurular başladı.

Kayhan Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kayhan Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Semih Kayhan tarafından kuruldu.

TOKİ Bilecik Kayhan başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik Söğüt Kayhan projesinde yer alan 1 adet konut için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

Kayhan Türkmenoğlu: Van'da binlerce konut yapılarak insanlar sıcak yuvalarına kavuşturuldu!

AK Parti Van 7. Olağan İl Kongresinde mevcut başkan Kayhan Türkmenoğlu, yeniden il başkanlığına seçildi. Türkmenoğlu, "Van'da yaşanan 2011 depreminde büyük acılar yaşadık. Binlerce konut yapılarak insanlar sıcak yuvalarına kavuşturuldu. Yapılan yatırımlarla Van yeniden ayağa kaldırıldı" dedi.

Nevzat Aydın Anadoluhisarı'ndaki Tevfik Bey Yalısı'nı 90 milyon TL'ye aldı!

Ünlü girişimci, Yemeksepeti'nin kurucusu ve CEO'su Nevzat Aydın, Anadoluhisarı'nda Tevfik Bey Yalısı'nı eski ralli şampiyonu İskender Atakan'dan 90 milyon TL'ye satın aldı. 

Nevzat Kayhan Haberi

Nevzat Kayhan

1 milyon 50 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler, bulunuyor.


Şirketin merkezi, Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi Kutlu Caddesi Tunç Sokak No:23 adresinde faaliyete geçirildi. 20 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Nevzat Kayhan, Rıdvan Dönmez ve Yılmaz Poslu ortaklığıyla...