15 / 05 / 2024

Nevzat Palta aday

Nevzat Palta aday

Eski Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta AKP'den Aksaray Milletvekili Adayı oldu. Peki, Nevzat Palta kimdir? Nevzat Palta, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nevzat Palta..

Yılın Stadyumu Ödülü'ne 3 yeni stat aday!

2016'nın en iyi stadyumu seçilecek. ‘Yılın Stadyumu’ ödülüne Sivas Arena, Yeni Eskişehir Stadyumu ve Irak’ta inşa edilen Kerbela Stadyumu aday.

Nevzat Doğan: 2017 projelerle dolu bir yıl olacak!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, başkan yardımcıları ve daire müdürleriyle birlikte yapılan hizmetlerin değerlendirmesini yaptı.

Nevzat Doğan: Dönüşümde kimsenin hakkı yenmeyecek!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Cedit Mahallesi’ne giderek bölgede yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili son durumu vatandaşlarla paylaştı.

Donald Trump, Konut ve Kentsel Gelişim Bakanı adayını açıkladı!

ABD Başkanlığına seçilen Trump, Konut ve Kentsel Gelişim Bakanlığı için emekli beyin cerrahı Carson'ı aday gösterdi

Trump eski ortağını Hazine Bakanlığına aday gösterdi!

ABD'nin 45. başkanı seçilen Donald Trump, ABD Hazine Bakanlığına eski Goldman Sachs ortağı Steve Mnuchin'i aday gösterdi.

Nevzat Demir Tesisleri 7 milyon TL bedelle yenilendi!

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde yaklaşık 7 milyon TL’ye mal olan yenileme çalışmaları tamamlandı.

UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne Türkiye'den 10 aday!

Habertürk Gazetesi yazarı olan Mimar Esin Tümer bugünkü yazısında UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne Türkiye'den aday olan 10 yapıyı anlattı. İşte o yazı...

Nevzat Yıldız, Yataş Grup'un yeni Genel Müdürü oldu!

Yataş Grup'ta Genel Müdürlük görevine, 2012 yılından bu yana Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Nevzat Yıldız getirildi.

Donald Trump, Cumhuriyetçilerin nihai başkan adayı oldu!

İş adamı Donald Trump, ABD’de Cumhuriyetçilerin nihai başkan adayı oldu. Trump'ın adaylığı, Ohio eyaletinin Cleveland kentinde devam eden Cumhuriyetçi Parti'nin Ulusal Kongresi'nde bu akşam resmiyet kazandı.

Deniz Karataş ANTMUTDER seçimlerinde yeniden aday olacak!

Deniz Karataş, Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMUTDER) 16 Haziran'da yapılacak olağan genel kurul öncesi tekrar adaylığını açıkladı. Karataş "Tekrar aday olmamın tek sebebi Müteahhitlik Hizmet Yasası'dır." dedi.

Esra Erol gelin adayı Özlem'in evini dekore ettirecek!

Evlendirme programlarının başarılı sunucularından Esra Erol gelin adayına büyük bir sürpriz yaptı. Bu güzel proje için gelin adayı Özlem, Esra Erol’a teşekkür ederek stüdyodan çığlıklarla ayrıldı.

Nevzat Doğan: Dönüşümde müteahhitlere inisiyatif verilmeli!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan "Şehrimizdeki inşaat sektöründe ciddi hareketlenmelerin yaşandığı bir dönemdeyiz. Dolayısıyla sizlerin sektörünüzde yapılacak çok iş, konuşulacak çok konu var." dedi.

Ağaoğlu Central Park LEED Gold Sertifikası adayı!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Central Park projesinde satışlar devam ediyor. New York mimarisinden esinlenilerek inşa edilen proje çevre dostu yeşil binalara verilen LEED Gold Sertifikası adayı.

Nevzat Palta aday Haberi

Nevzat Palta aday

Nevzat Palta kimdir?

Eski Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta AKP'den Aksaray Milletvekili Adayı oldu. Peki, Nevzat Palta kimdir? Nevzat Palta, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?


1962 yılında Aksaray’da doğdu. İlk ve orta tahsilini Aksaray’da, lise tahsilinin 1. Sınıfını Aksaray Endüstri Meslek Lisesinde okudu. Daha sonra Konya Teknik Lisesi Makine Teknisyenliği bölümünden mezun oldu.

İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünden mezun olduktan sonra 1988 yılında TCDD Genel Müdürlüğünde İnşaat Dairesinde Makine Mühendisi olarak göreve başladı. Uzman Mühendis ve Baş Mühendis olarak görev yaptı. 


2002 yılında kurulan Ak Parti Hükümetinin Ulaştırma Bakanı Sayın Binali Yıldırım Bey’in bir süre Danışmanlığını yaptı. Daha sonra TCDD Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu. TCDD’ye bağlı Tüdemsaş’da Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. 


28 Mart 2004 yılı yerel seçimlerinde Aksaray Belediye Başkanı oldu....