03 / 05 / 2024

Deniz Karataş ANTMUTDER seçimlerinde yeniden aday olacak!

Deniz Karataş ANTMUTDER seçimlerinde yeniden aday olacak!

Deniz Karataş, Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMUTDER) 16 Haziran'da yapılacak olağan genel kurul öncesi tekrar adaylığını açıkladı. Karataş "Tekrar aday olmamın tek sebebi Müteahhitlik Hizmet Yasası'dır." dedi.



Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği'nin 16 Haziran'da yapılacak olağan genel kurulu öncesi Başkan Deniz Karataş, yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Eski Lara Yolu üzerinde hizmet veren Mado'da buluşan müteahhitler, iftar öncesi Başkan Karataş'ın ev sahipliğinde açık alanda sohbet etti. Olağan genel kurul öncesi tekrar adaylığını açıklayan ve yönetim kurulu ile 3 yılın programını yapan Karataş, "Bu zamana kadar güzel ve köklü çalışmalar yaptık, projeler geliştirdik. Tekrar aday olmamın tek sebebi Müteahhitlik Hizmet Yasası'dır. Bu yasanın yürürlüğe girdiğini gördüğüm gün, gözüm arkada kalmadan görevimi genç arkadaşlara teslim edeceğim" dedi. 


ATSO'NUN PROVASI 

Yönetim kumlu üyelerine iftar öncesi konuşma yapan Başkan Karataş, "Halka hizmet hakka hizmettir. Yönetim kumlu üyelerimiz ve listemizde yer alan herkes bu hizmetin bir parçasıdır. Bizim derdimiz bir şeyler almak değil çok şeyler verebilmektir. Bu düşüncelerimizle tekrar aday olduk. Perşembe günü gerçekleşecek olan olağan genel kurulu aynı zamanda bizim için Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın provası olacaktır" diye konuştu.


Antalya Hürses


Geri Dön