15 / 05 / 2024

Nevzat Palta akp

Nevzat Palta akp

Eski Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta AKP'den Aksaray Milletvekili Adayı oldu. Peki, Nevzat Palta kimdir? Nevzat Palta, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nevzat Palta..

Nevzat Doğan, Kentsel Tasarım Semineri'ne katıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Kentsel Tasarım Semineri'ne katıldı.

Soner Akpınar Tahincioğlu'ndan ayrıldı!

Daha önce SOYAK, Zorlu Gayrimenkul ve Eroğlu gibi piyasanın önde gelen gayrimenkul şirketlerinde görev yapan konut piyasasının eski yöneticilerinden Soner Akpınar, Tahincioğlu Gayrimenkul'den ayrıldı.

Akpınar Hava Kent'te aylık 1.000 TL taksitle ödeme imkanı!

Dört etap olarak planlanan Akpınar Hava Kent projesinde 1+1 daire için 20 bin TL peşinat, bin TL aidat ödeyerek ev sahibi olunabiliyor...

Küçükyalı Akpınar Sitesi’nde yüzde 19’a varan indirim fırsatı!

Mono Mimarlık İnşaat, 11 milyon TL’lik yatırımla Küçükyalı İnceyol Sokak'ta hayata geçirdiği Akpınar Sitesi'nde yüzde 19'a varan indirim imkanı sağlıyor.

Hava Kent Akpınar Kooperatif Evleri fiyat!

Hava Kent Akpınar Kooperatif Evleri fiyat listesi 150 bin TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 konut alternatiflerine yer veriliyor...

Akpınar Hava Kent fiyat ve ödeme planı!

4 etaptan oluşan Akpınar Hava Kent projesinin 1 milyar dolara mal olması planlanıyor. S.S. CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi, lüks bir konut projesi. İşte Akpınar Hava Kent fiyat ve ödeme planı...

Hava Kent Akpınar konut fiyatları!

Hava Kent Akpınar konut fiyatları en düşük 150 bin TL'den başlıyor. S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Hava Kent Yapı Kooperatifi Konut Projesi'nde aylık 600 TL taksitle ev sahibi olunabiliyor...

Hava Kent Akpınar daire fiyatları!

4 bin konuttan meydana gelen Hava Kent Akpınar projesi S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçiriliyor. Hava Kent Akpınar daire fiyatları 150 bin TL'den başlıyor.

İzmit Akpınar Gençlik Merkezi açılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla yapılan Akpınar Gençlik Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Küçükyalı Akpınar Sitesi'nde 2+1 ve 3+1'ler satıldı!

Mono Mimarlık, Bağdat Caddesi'nde 110 milyon liralık yatırımla yükseliyor. 52 daireden oluşan Küçükyalı Akpınar Sitesi'nde daire fiyatları 1 milyon 200 bin TL'den başlıyor.

Küçükyalı Akpınar Sitesi'nde yaşam başladı!

MONO Mimarlık İnşaat, Küçükyalı'da Akpınar Sitesi'ni hayata geçiriyor. Küçükyalı Akpınar Sitesi'nde yaşam başladı.

Nef Sancaktepe Akpınar daire fiyatları ne kadar?

Aralık 2018'de tamamlanması planlanan Nef Sancaktepe 19 projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe'de Rings İstanbul'un karşısında yer alıyor. Peki Nef Sancaktepe Akpınar daire fiyatları ne kadar?

TOKİ Kırşehir Akpınar 3. Etap'ta başvurular 29 Eylül'de son!

Toplu Konut idaresi (TOKİ), Kırşehir'in Akpınar İlçesi'nde inşa edecek 3. Etap konutları için ihaleye çıktı. TOKİ konutlarında başvurular için son tarih 29 Eylül olarak belirlendi.

Nevzat Palta akp Haberi

Nevzat Palta akp

Nevzat Palta kimdir?

Eski Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta AKP'den Aksaray Milletvekili Adayı oldu. Peki, Nevzat Palta kimdir? Nevzat Palta, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?


1962 yılında Aksaray’da doğdu. İlk ve orta tahsilini Aksaray’da, lise tahsilinin 1. Sınıfını Aksaray Endüstri Meslek Lisesinde okudu. Daha sonra Konya Teknik Lisesi Makine Teknisyenliği bölümünden mezun oldu.

İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünden mezun olduktan sonra 1988 yılında TCDD Genel Müdürlüğünde İnşaat Dairesinde Makine Mühendisi olarak göreve başladı. Uzman Mühendis ve Baş Mühendis olarak görev yaptı. 


2002 yılında kurulan Ak Parti Hükümetinin Ulaştırma Bakanı Sayın Binali Yıldırım Bey’in bir süre Danışmanlığını yaptı. Daha sonra TCDD Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu. TCDD’ye bağlı Tüdemsaş’da Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. 


28 Mart 2004 yılı yerel seçimlerinde Aksaray Belediye Başkanı oldu....