27 / 04 / 2024

Nevzat Doğan, Kentsel Tasarım Semineri'ne katıldı!

Nevzat Doğan, Kentsel Tasarım Semineri'ne katıldı!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen Kentsel Tasarım Semineri'ne katıldı.



 

İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Ankara’da yapılan seminere Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yurdun dört bir yanından çok sayıda belediye başkanları, müsteşarlar ile bakanlık bürokratları katılım gösterdi.  İzmit Belediye Başkanı Doğan, Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, Etüt Proje Müdürü Nilgün Sağıroğlu ve teknik personel ile birlikte katıldığı seminer sonrasında da önemli temaslar gerçekleştirdi.

Önemli Açıklamalar Oldu

Toplantı ile ilgili açıklama yapan Başkan Doğan “Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından hazırlanan ‘Kentsel Tasarım Rehberi’ projesinin tanıtımına katıldık. Bakanımız da toplantıda önemli açıklamalarda bulundu.  Şehirlere anlam ve kimlik kazandırmayı, şehirlerimizin yaşam kalitelerini, estetik ve sanat değerlerini yükseltmeyi amaçlayan rehberin şehrimizin için de büyük önemi var. Ülkemizin ve şehrimizin geleceği için çok verimli bir toplantı oldu” diye konuştu.

Bakanla Bir Araya Geldi

Doğan, seminer sonrası Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ile de bir araya geldi ve şehir planlamasıyla ilgili görüşmeler yaptı. Cedit Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesiyle ilgili de istişareler yapan Başkan Doğan, projenin son durumu hakkında Bakan Özhaseki’ye bilgi verdi.


 


Geri Dön