16 / 05 / 2024

Nevzat Palta kimdir

Nevzat Palta kimdir

Eski Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta AKP'den Aksaray Milletvekili Adayı oldu. Peki, Nevzat Palta kimdir? Nevzat Palta, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nevzat Palta..

Nevzat Burak Seyrek kimdir? Burak Seyrek kaç yaşında?

Bankacılık sektörünün önde gelen isimleri arasında yer edinen Nevzat Burak Seyrek kimdir? Burak Seyrek kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Kaç yaşında? Ekrem Nevzat Öztangut daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ekrem Nevzat Öztangut'un eğitim hayatı nasıldı?

Ekrem Nevzat Öztangut kimdir?

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Ekrem Nevzat Öztangut daha önce hangi görevlerde bulundu?

Nevzat Aydın kimdir?

Yemeksepeti'nin CEO'su Nevzat Aydın gayrimenkul sektörüne girdi. Aydın, Kopernik Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi'ni 50 bin TL sermaye ise kurdu...

Ekrem Nevzat Öztangut kimdir?

Doğuş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ekrem Nevzat Öztangut kimdir? Ekrem Nevzat Öztangut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ekrem Nevzat Öztangut, ne zamandan beri Doğuş GYO bünyesinde hizmet veriyor? İşte Ekrem Nevzat Öztangut..

Nevzat Palta kimdir?

Eski Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta AKP'den Aksaray Milletvekili Adayı oldu. Peki, Nevzat Palta kimdir? Nevzat Palta, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nevzat Palta..

Nevzat Öztürk kimdir?

Malatya Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk kimdir? Nevzat Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nevzat Öztürk, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Nevzat Öztürk...

Nevzat Ersan kimdir?

İnşaat mühendisleri odası yönetim kurulu başkanı Nevzat Ersan kimdir? Nevzat Ersan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İnşaat mühendisleri odası yönetim kurulu başkanı Nevzat Ersan'ın biyografisi..

Nevzat Erol kimdir?

İstanbul Belediye Sarayı'nın mimarı Nevzat Erol kimdir? Mimar Nevzat Erol, yaşamı boyunca hangi işlere imza attı? Mimar Nevzat Erol, ne zaman vefat etti? İşte Nevzat Erol'un biyografisi..

Nevzat Oğuz Özer kimdir?

Mimar Nevzat Oğuz Özer kimdir? Mimar Nevzat Oğuz Özer, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Nevzat Oğuz Özer, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Aksaray OSB'ye 50 bin metrekare arsa tahsis edildi!

Aksaray Belediyesi'nde yapılan toplantıya OSB Başkan Vekili ve Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ve OSB Bölge Müdürü İsmet Çağlar katıldı...

Nevzat Sayın kimdir?

Mimar Nevzat Sayın kimdir? 1985'ten beri kendi mimarlık atölyesinde çalışmalarını sürdüren Nevzat Sayın, bugüne kadar hangi projelere imza attı? İşte Mimar Nevzat Sayın' ın biyografisi...

Nevzat Şahin kimdir?

Ankara Kalecik Belediye Başkanı Nevzat Şahin kimdir? Nevzat Şahin ne zamandan beri belediye başkanı olarak çalışıyor? Nevzat Şahin, iş hayatına ne zaman atıldı? İşte yanıtı...

Nevzat Palta kimdir Haberi

Nevzat Palta kimdir

Nevzat Palta kimdir?

Eski Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta AKP'den Aksaray Milletvekili Adayı oldu. Peki, Nevzat Palta kimdir? Nevzat Palta, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?


1962 yılında Aksaray’da doğdu. İlk ve orta tahsilini Aksaray’da, lise tahsilinin 1. Sınıfını Aksaray Endüstri Meslek Lisesinde okudu. Daha sonra Konya Teknik Lisesi Makine Teknisyenliği bölümünden mezun oldu.

İstanbul Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünden mezun olduktan sonra 1988 yılında TCDD Genel Müdürlüğünde İnşaat Dairesinde Makine Mühendisi olarak göreve başladı. Uzman Mühendis ve Baş Mühendis olarak görev yaptı. 


2002 yılında kurulan Ak Parti Hükümetinin Ulaştırma Bakanı Sayın Binali Yıldırım Bey’in bir süre Danışmanlığını yaptı. Daha sonra TCDD Genel Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu. TCDD’ye bağlı Tüdemsaş’da Yönetim Kurulu üyeliği yaptı. 


28 Mart 2004 yılı yerel seçimlerinde Aksaray Belediye Başkanı oldu....