02 / 05 / 2024

New Bahçeşehir teslim tarihi

New Bahçeşehir teslim tarihi

Özyurtlar Şirketler Grubu Esenyurt-Bahçeşehir merkezli projelerine bir yenisini daha ekliyor. Projedeki dairelerin ortalama metrekare birim fiyatı lansmana özel 3.500 liradan satışa sunuluyor.

Özyurtlar New Bahçeşehir fiyat!

Özyurtlar New Bahçeşehir fiyat listesi daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Toplam 98 adet dairenin yer aldığı proje Atatürk Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.

New Bahçeşehir ne zaman teslim?

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen New Bahçeşehir Evleri'nde 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. Proje Özyurtlar İnşaat imzası taşıyor. Peki New Bahçeşehir ne zaman teslim edilecek?

Asmalı Bahçe Şehir'deki tüm konutlar sahiplerine teslim edildi!

Hayata geçirdiği bahçeli ev projeleriyle dikkat çeken, Dekar Yapı ve Demiröz Grup tarafından inşa edilen Asmalı Bahçe Şehir projesindeki tüm etaplar sahiplerine teslim edildi.

Bahçeşehir Eston Şehir Koru teslim tarihi!

Eston Şehir Koru projesi tamamlandığında projede 4 bin kişinin yaşaması planlanıyor. Bahçeşehir Eston Şehir Koru teslim tarihi ne zaman?

Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir Konutları teslim bilgisi!

Asmalı Bahçe Şehir projesi 600 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Asmalı Bahçe Şehir Konutları teslim tarihi ne zaman?

Demiröz Asmalı Bahçe Şehir ne zaman teslim?

Peşin alımlarda yüzde 20 indirim sağlanan Asmalı Bahçe Şehir projesi 499 adet konut ve 48 adet ticari üniteden meydana geliyor. Peki Demiröz Asmalı Bahçe Şehir ne zaman teslim?

Bahçeşehir Sheraton Residence 2019 teslim!

Esenyurt-Bahçeşehir'de inşa edilecek olan Sheraton Residence projesi 7 bin 428 metrekare alanda hayata geçirilecek. Bahçeşehir Sheraton Residence 2019'da teslim edilecek.

Asmalı Bahçe Evleri Bahçeşehir teslim bilgisi!

Asmalı Bahçe Şehir projesinde 2+1'den 4+1'e kadar daire alternatifleri bulunuyor. Lansmanı 10 Mayıs'ta yapılacak olan projede toplam 499 daireye yer veriliyor...

Strada Bahçeşehir teslim tarihi!

Strada Bahçeşehir projesi 2 bin 500 daire ve 100'den fazla ticari alandan meydana geliyor. Proje Akzirve Gayrimenkul imzasıyla inşa ediliyor. İşte Strada Bahçeşehir teslim tarihi...

Kiler Referans Bahçeşehir ne zaman teslim?

Kiler GYO tarafından hayata geçirilen Referans Bahçeşehir projesinde 60 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor. Projede fiyatlar 361 bin TL'den başlıyor. Peki Kiler Referans Bahçeşehir ne zaman teslim?

Bahçeşehir Atmaca teslim tarihi!

Bahçeşehir Atmaca teslim tarihi bu yıl Eylül olarak belirtiliyor. Bahçeşehir Atmaca projesinde fiyatlar 580 bin TL'den başlıyor...

Strada Bahçeşehir Evleri teslim tarihi!

İstanbul Bahçeşehir'de konumlandırılan Strada Bahçeşehir Evleri 2 bin 500 daire ve 100'ün üzerinde ticari birimden meydana geliyor. Strada Bahçeşehir Evleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Bahçeşehir Strada teslim tarihi!

Toplam 2 bin 500 daire ve 100'den fazla ticari birimden oluşan Bahçeşehir Strada projesi fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Bahçeşehir Strada teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Strada Bahçeşehir 1. etap teslim tarihi!

Strada Bahçeşehir 1. etap teslim tarihi 2018 yılı sonu olarak belirtiliyor. Akzirve Strada daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor...

New Bahçeşehir teslim tarihi Haberi

New Bahçeşehir teslim tarihi

Sektörde 25 yılı geride bırakan şirket, 2015'in ilk projesi olan New Bahçeşehir'de satışlara başladı. Bugüne kadar 39 bin kişiyi ev sahibi yapan Özyurtlar inşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, bugüne . kadar ağırlıklı olarak Esenyurt'ta konut projeleri inşa ettiklerini belirterek, Nlogo İstanbul'un ikinci etabı ile NEW Bahçeşehir projesini satışa açtıklarını söyledi. 


YÜZDE 60 PRİM YAPTI 


Nlogo istanbul 1. Etabından yatırımcının büyük kazanç elde ettiğini vurgulayan Özyurt. "Satışa dip fiyatlardan başlıyoruz ve yüksek prim garantisi vaat ediyoruz. Daha yapım aşamasındayken kazanmak isteyen herkesi lansman indiriminden faydalanmaya bekliyoruz. Nlogo İstanbul birinci etap mayıs ayında satışa çıktığında 1+1 dairelerin fiyatı 119 bin liraydı. Biz bugün 1+1 daireyi 199 bin liradan satışa sunuyoruz. Bu proje 10 ayda yüzde K 60 prim yaptı. Böyle bir kazanç...