27 / 04 / 2024

New City Acıbadem havadan görüntüleri

New City Acıbadem havadan görüntüleri

New City Acıbadem'in en yeni havadan görüntüleri havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi...

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan'a giriyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. iştiraki Acıbadem City Clinic B.V. tarafından Sırbistan'daki Bel Medic'in hisselerinin yüzde 701'i, ACC BV tarafından alınacak.

Acıbadem Sağlık Grubu, Sırbistan’da hastane alıyor!

Acıbadem Sağlık Hizmetleri, iştiraki Acıbadem City Clinic BV (ACC BV) aracılığıyla Sırbistan’ın önde gelen özel sağlık sunucuları arasında yer alan Bel Medic Grup’u satın alıyor...

Acıbadem'den Bulgaristan’a 125 milyon euroluk yatırım!

Acıbadem, Bulgaristan'da Tokuda Grup ve City Clinic Grup'u satın aldı. Böylece Bulgaristan'da toplam 125 milyon euroluk yatırım gerçekleştiren Acıbadem'in Türkiye'den sonra Bulgaristan'da da "en büyük sağlık hizmeti sunucusu" oldu.

Acıbadem Bulgaristan'da Tokuda ve City Clinic Grubu'nu satın aldı!

Acıbadem Bulgaristan`da Tokuda ve City Clinic Grubu bünyesine katarak Bulgaristan`da sağlık sektöründe dengeleri alt üst etti. Acıbadem bu yatırımın ardından 4 hastane ve 4 Tıp merkeziyle Bulgaristan`ın en büyük özel sağlık hizmet sunucusu oldu.

Akasya Acıbadem AVM Avrupa'nın en iyi AVM'si seçildi!

Yeni bir başarıya daha imza atan Akasya Acıbadem, alanında en başarılı alışveriş merkezlerinin katıldığı 2015 ICSC European Shopping Centre Awards'ta New Developments Large kategorisinde Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi.

Akasya Acıbadem Avrupa'nın en iyi AVM'si seçildi!

Akasya Acıbadem; “ICSC Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi” tarafından, her yıl düzenlenen 2015 ICSC European Shopping Centre Awards'ta New Developments Large kategorisinde Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi.

Acıbadem'de yer alan 4 projenin havadan en yeni videosu!

İstanbul Anadolu yakasında Acıbadem'de hayata geçirilen Akasya Acıbadem projesi, Akasya Acıbadem AVM, Almond Hill ve New City projeleri 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından havadan görüntülendi

New City Acıbadem Evleri'nin havadan videosu!

Sadıkoğlu İnşaat tarafından Acıbadem bölgesinde hayata geçirilen New City projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Sadıkoğlu İnşaat New City'nin havadan videosu!

Acıbadem'de hayata geçirilen New City projesi 11 bin 650 metrekare alan üzerinde 7 blokta toplam 288 adet konuttan meydana geliyor. New City projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

New City Acıbadem'in en yeni havadan görüntüleri!

New City Acıbadem'in en yeni havadan görüntüleri havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi...

Saf Gayrimenkul Akasya Acıbadem satış ofisi!

Saf Gayrimenkul Akasya Acıbadem satış ofisi ile 0216 428 31 32 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. Akasya Acıbadem Evleri satılık 2+1 daireler 1 milyon 71 bin liradan başlıyor...

Akasya Acıbadem örnek daire!

Akasya Acıbadem örnek daire görüntüleri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor

Akasya Acıbadem fiyat listesi!

Akasya Acıbadem fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor, proje 3 etap halinde yükseliyor...

New City Acıbadem havadan görüntüleri Haberi

New City Acıbadem havadan görüntüleri
New City Acıbadem'in en yeni havadan görüntüleri için...