05 / 05 / 2024

New Estate Group İnşaat iletişim

New Estate Group İnşaat iletişim

New Estate Group İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Jassem Mouh Alabdullah tarafından kuruldu.

Avior Estate Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avior Estate Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da Elena Siniakova tarafından kuruldu!

Level Real Estate Group Gayrimenkul Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Level Real Estate Group Gayrimenkul Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile M.M. Saeed Halawa tarafından kuruldu.

New Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Group İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuh Kıyaklı ve Mevlüt Emre İçcan ortaklığında kuruldu.

Bayrak Group Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Bayrak Group Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Basem Haj Saleh Aldollı, Hazım Alhaj Salıh Aldhullı, Kerim Dulli ve Muhammed Sawsak ortaklığında kuruldu.

Mimar Real Estate Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Real Estate Group Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Raed H.S. Alabadla tarafından kuruldu.

New Estate Group İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Estate Group İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Jassem Mouh Alabdullah tarafından kuruldu.

Halawa Real Estate Group Gayrimenkul Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Halawa Real Estate Group Gayrimenkul Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Yenibosna'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mamoun Halawa tarafından kuruldu.

New Era Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Era Group Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 240 bin TL sermaye bedeli ile AMR Saıd Elsayed ve Mohammad Almudarıs ortaklığında kuruldu. 

Luxury Group Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury Group Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Abdulrahım ve Mahmoud Abdulrahım ortaklığında kuruldu.

MMB Group Real Estate İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MMB Group Real Estate İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Bassem Bachır, Mohamad Bahır ve Mohamad Fares ortaklığında kuruldu. 

Yiğit İDK Group'a Real Estate Stars'tan ödül!

Yiğit İDK Group, Capital ve Ekonomist dergileri tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Real Estate Stars Türkiye’nin Gayrimenkul Liderleri'nde İstanbul'daki ilk projesi Fortis İstanbul'la "En Çok Konut Satan Şirketler" kategorisinde ödül aldı.

Related Group'un Miami projeleri Türk pazarında tanıtıldı!

Miami’nin başarılı emlak danışmanı Global Real Estate Group, Amerika’nın en tanınmış gayrimenkul firmalarından biri olan Related Group’un Miami projelerinin tanıtımı için bir gece düzenledi.

Gülaylar Group, New York’ta 20 katlı bir projenin 5 katını alacak!

Gülaylar Group, New York’ta 20 katlı bir projenin 5 katını satın almak için görüşmelere başladı. Yatırımın 100 milyon doların üstünde olması bekleniyor.

New Estate Group İnşaat iletişim Haberi

New Estate Group İnşaat iletişim

New Estate Group İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Jassem Mouh Alabdullah tarafından kuruldu.

New Estate Group İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...