05 / 05 / 2024

New İstanbul Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

New İstanbul Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

New İstanbul Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 17 Şubat 2015'te, Arnavutköy'de 75 bin TL sermaye ile, Enes Yerdelen Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Goldstein İstanbul Yatırım Projelendirme Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Goldstein İstanbul Yatırım Projelendirme Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mari Kler Dochoda tarafından kuruldu.

Ada İstanbul Yatırım Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Ada İstanbul Yatırım Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Adil Erkoç tarafından kuruldu. 

İstanbul Yatırım Ajansı kuruluyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim vaatleri arasında olan 'İstanbul Yatırım Ajansı' hayata geçiriliyor. İstanbul ve Türkiye'nin ekonomik, insani kalkınmasını mümkün kılacak çalışmalar yapılmasının amaçlandığı projenin lansmanı 17 Şubat'ta yapılacak...

Rest İstanbul Yatırım Emlak İnşaat Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rest İstanbul Yatırım Emlak İnşaat Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Cansın Albayrak ve Lyudmyla Tufan ortaklığında kuruldu. 

Vega İstanbul Yatırım Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Vega İstanbul Yatırım Ve Mühendislik Anonim Şirketi Abdulsamet Temel ve Bayram Aydın ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ritim İstanbul: Yatırımınızı 5'e katlamanın yolu!

"Ritim İstanbul: Yatırımınızı 5'e katlamanın yolu" sloganıyla tanıtılan projenin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor. İstanbul Maltepe'de inşa edilen projede nakitte yüzde 12 indirim uygulanıyor.

New Sılk Road Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda İlaç İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Sılk Road Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda İlaç İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Nawaf Alı A Alsharıf ve Khalıd Saud F Alshareef ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 6 Eylül'de Esenyurt'ta kuruldu.

Limak otel yatırımı için New York ve Moskova ile görüşüyor!

Limak Turizm Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, otel yatırımı için bütün şehirlerin radarlarında olduğunu belirtti. Kavaloğlu, New York, Balkanlar ve Moskova’da görüşmeler yaptıklarını açıkladı.

İmar İstanbul Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İmar İstanbul Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık ve İnşaat Limited Şirketi, Nesim Can tarafından 60 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi 'nde kuruldu.

New İstanbul Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

New İstanbul Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 17 Şubat 2015'te, Arnavutköy'de 75 bin TL sermaye ile, Enes Yerdelen Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda kuruldu.

Evvel İstanbul 700 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor!

Emlak Konut, İntaya, EYG ve İntes'in Başakşehir’deki 'Evvel İstanbul' projesindeki 678 konuta iki ayda rekor talep geldi. Proje 700 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Opsiyon Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Opsiyon Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım Anonim Şirketi, Hüseyin Alkaç Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Kasım'da Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi, Nish İstanbul Rezidans'ta kuruldu.

Nesrin Göken: Çekmeköy İstanbul’un yeni yatırım bölgesi olacak!

3. Köprü bağlantı yollarının ve yeni metro hattının desteklediği İstanbul’ un yeni yatırım bölgelerinden olduğuna dikkat çeken Nesrin Göken, Dekon Silva’nın, şehrin içinde ama doğanın da hissedileceği bir proje olduğunu belirtti.

New İstanbul Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Haberi

New İstanbul Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

New İstanbul Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 75 bin TL sermaye ile 17 Şubat 2015'te, Enes Yerdelen Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.


New İstanbul Yatırım ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Şirketin başlıca amaç ve konusu başlıca şunlardır. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, tarla, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.  Her türlü inşaat taahhüt işleri;...