08 / 05 / 2024

New Life Yapı adres

New Life Yapı adres

New Life Yapı Mimarlık Limited Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Hasan Karadaş ve Muhammet Enes Karabul tarafından kuruldu.

Hayal Life Yapı Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hayal Life Yapı Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Yılmaz tarafından kuruldu.

Ark Life Yapı İnşaat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Life Yapı İnşaat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emin Şeker tarafından kuruldu.

Korkmaz Life Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Korkmaz Life Yapı İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Turan tarafından kuruldu.

New Life Otomotiv Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Life Otomotiv Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Erdoğan tarafından kuruldu.

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Koçer ve Yavuz Altın ortaklığında kuruldu.

Orba Life İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Orba Life İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Orba Life İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Açıkça ve İbrahim Açıkça ortaklığında kuruldu.

Sima Life Yapı Emlak Gıda Ve Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sima Life Yapı Emlak Gıda Ve Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Çığrık ve Selim Kahraman ortaklığında kuruldu.

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

New Ulus Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Yapı Turizm Madencilik Gıda San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Bahçelievler'de Funda Demir ve Kamil Günesen ortaklığında kuruldu.

Quality Life Mimarlık Yapı Tasarım İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Quality Life Mimarlık Yapı Tasarım İnşaat Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de Burak Yaşar ve Nurettin Bekçi ortaklığında kuruldu.

Atmaca Life Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atmaca Life Grup Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da Sıddık Atmaca tarafından kuruldu.

One Life Turizm Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

One Life Turizm Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. One Life Turizm Ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Dünyanın en ince gökdeleninin inşaatı sona erdi! İşte New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler

ABD'nin New York kentinde, "dünyanın en ince gökdeleni" olacak şekilde inşa edilmeye başlanan binanın yapımı tamamlandı. New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler dikkat çekti. İşte detaylar...

New Life Yapı adres Haberi

New Life Yapı adres

New Life Yapı Mimarlık Limited Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Hasan Karadaş ve Muhammet Enes Karabul tarafından kuruldu.

New Life Yapı Mimarlık Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT & EMLAK -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işlerinin inşasını yapmak, taahhütlerde bulunmak. -Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. -Kendi adına yapmış olduğu inşaatları satabilir. -Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. -Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek, -Yurt içi ve yurt...