05 / 05 / 2024

New York çatı katı ev

New York çatı katı ev

New York'un merkezinde, Soho'da Heath Ledger’ın yaşamını kaybettiği binadaki tripleks çatı katı 49 milyon dolara satıldı. 8 bin metrekare büyüklüğündeki konutun gizemli alıcısının kimliği paylaşılmadı. Evin, 6 terası ve özel bir asansörü bulunuyor.

New York borsası karışık! Günü karışık seyirle kapattı

New York borsası, ABD'li bankaların bilançolarındaki kötü gidişat üzerine günü karışık seyirle tamamladı.

New York'a 80 milyon dolarlık Universal Hip Hop Museum geliyor!

New York’ta uzun yıllardır beklenen, ama bir türlü hayata geçemeyen hip-hop müzesi  Universal Hip Hop Museum'e kavuşmak için gerekli adımlar atıldı...

New York’taki Türk Evi’nin yüzde 70’i tamam!

Temeli 2017 Eylül ayında atılan, New York’taki Türk Evi’nin yüzde 70’i tamamlandı. CCN Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çeçen, Türk Evi’nin Engineering News Record (ENR) tarafından ödüle değer görüldüğünü anlattı.

Matt Damon New York’ta 16,75 milyon dolara daire aldı!

Ünlü oyuncu Matt Damon, bir çok Hollywood yıldızının da tercihi olan New York Brooklyn Heights çevresinde tam olarak 16.75 milyon dolara bir çatı katı daire satın aldı...

New York'ta 21 katlı Türken Evi'nin temeli atıldı!

Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı tarafından projelendirilen Türken Evi'nin temeli New York'un Manhattan kentinde atıldı.

New York'ta cami projesinin temeli atıldı!

ABD'nin New York kentinde yaşayan Türkler tarafından finasmanı karşılanan Süleymaniye Camisi ve Eğitim Merkezi'nin temeli atıldı. 

New York Türkevi'nin temeli atılıyor!

New York'un sembol binalarından biri olmaya aday Yeni Türkevi Binası'nın temel atma töreni Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yarın gerçekleştirilecek.

New York Yabancı Sermaye Yatırımları Konferansı 19 Ocak'ta!

New York gayrimenkul piyasasındaki büyümeyi tartışmak üzere 19 Ocak 2016’da düzenlenecek, dünyanın önde gelen yabancı sektör liderlerinin katılacağı konferansa Türkiye’den de Eray Carbajo firması katılarak bir ilke imza atıyor.

New York'ta 105 bin dolara satılık köşk!

1880 yılında yapılmış olan New York'taki ev 2010 yılından beri satılık. Uzun süredir satılık olan ve çok düşük fiyatlı olmasına rağmen satılamayan evle ilgili ürkütücü iddialar ortaya atılıyor.

New York Nef Evleri satış ofisi!

New York Nef Evleri satış ofisi telefon numarası 444 9 633 olarak belirlendi. Daire tiplerinin 1+1'den çatı katına kadar farklı seçenekler olarak tasarlandığı proje 60 kat şeklinde yükseliyor.

Nef New York Evleri satılık!

Nef New York Evleri satılık daireler 1+1'den çatı katına kadar değişik seçenekte tasarlandı. 60 kat şeklinde dizayn edilen proje Amerika New York Manhattan'da inşa edilecek.

New York'taki 5 Pointz binaları yıkıldı!

New York'taki Queens bölgesinde kümlerine göre "grafiti mabedi", kimilerine göre de bir "çirkinlik abidesi" olarak nitelendirilen "5 Pointz" adlı binalar, grafiti sanatçılarının karşı koymasına rağmen kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde yıkıldı.

New York’ta Sting’e komşu olmak isteyen Türkler kim?

Ünü Türkiye sınırlarını çoktan aşan iç mimar Şafak Çak Sting’in New York Walker Tower’daki evinin bir bölümünü tasarladı. Sting, Cameron Diaz, Gisele Bündchen gibi ünlüler daire satın alınca jet sosyete de gözünü buraya dikti...

New York çatı katı ev Haberi

New York çatı katı ev

New York'un merkezinde, Soho'da Heath Ledger’ın yaşamını kaybettiği binadaki tripleks çatı katı 49 milyon dolara alıcı buldu ve yılın en pahalı satışlarından biri oldu. Göz alıcı çatı katı, Heath Ledger'ın yaşamını yitirdiği konut ile aynı binada bulunuyor.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; New York'un merkezinde yapılan en büyük satışlardan biri olarak nitelendirilen tripleks çatı katı, hem lokasyonu hem de dekorasyonuyla ön plana çıkıyor. 49 milyon dolara satışı hayatını kaybettiği 421 Broome St.’de 19. yüzyıldan kalma dökme demir binada yer alıyor. 

Çatı katı için 2018 yılında 65 milyon dolar bedel belirlenmişti. Daha sonra 2020 Eylül'de bunun neredeyse yarısına; 35 milyon dolara satışı yapıldı. Son olarak 49 milyon dolarlık satışla, bu senenin önceki rekor satışı olan 56 Leonard’daki 45 milyon...