07 / 05 / 2024

New Zakho projesi

New Zakho projesi

Seha Yapı, Rast Construction Company tarafından geliştirilen New Zakho projesi kapsamında, kaba inşaatı tamamlanan toplam 306 villanın ince inşaatını, elektrik işlerini ve mekanik işlerinin imalatını 23 milyon dolar...

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kentte M. Bulut İnşaat tarafından AVM, Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point Projesi doğrultusunda inceleme yaparak konu ile ilgili araştırmalar yaptı.

Nef Saint Marks Place 21 Ocak'ta satışta!

Gayrimenkulde sektöründe başarılı projelerine yurt dışında devam eden Nef, New York projesi için 21 Ocak'ta satışa hazırlanıyor.

Tahincioğlu'ndan New York’a yeni konut projesi!

Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, yeni projeleri ve yatırımlarını anlattı. Tahincioğlu, New York’ta yeni bir konut projesine başlayabileceklerini söyledi.

New York'ta gökdelen tasarımları sıra dışı!

New York'ta gökdelen tasarımları sıra dışı tasarlanıyor. BD’de bir mimarlık şirketinin projesi gökdelenlerin ‘dikine inşa’ özelliğini değiştirdi.

New York Second Avenue Metro hattı açıldı!

İlk projesi 1919 yılında çizilen daha sonra maddi imkansızlıklardan dolayı defalarca kez gündeme gelmesine rağmen yapılamayan New York'un Second Avenue Metro hattı dünyanın en pahalı metrosu oldu. Hattın yapım süreci Keçiören Metrosu'na benziyor.

Alanya New Life Oba Evleri Haziran 2017'de teslim!

New Life Oba projesi, Hescebeci Construction tarafından Antalya Alanya'da inşa ediliyor. Yeni Yaşam Oba sloganıyla hayata geçen projede daire teslimlerinin Haziran 2017'de yapılması planlanıyor.

İnşaatçı Ahmet Metin Karadayı için 2 bin 100 yıl hapis istendi!

Karadayı İnşaat New City projesi davasında müşteki sayısı artınca, hapis istemi 1.1400 yılken, 2.100 yıla çıkarıldı.

New Nişantepe fiyat listesi 195 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Çekmeköy'de inşa edilen New Nişantepe projesinde daire fiyatları 195 bin TL'den başlıyor. New Nişantepe Evleri projesi Mart 2018 yılında teslim edilecek...

Roman Abramoviç’in New York’taki 3 binası için yenileme projesi reddedildi!

Dünyanın sayılı zenginlerinden olan Rus oligark Roman Abramoviç’in New York’taki emlak oyunu, Binalar Müdürlüğü ve Anıtları Koruma Komisyonu’na takılarak olumsuz yanıt aldı.

New Life 60 projesi Emlak Fuarı’nda yerini aldı!

Green Hills Gayrimenkul tarafından Yalova’da hayata geçirilen New Life 60 projesi Emlak Fuarı’nda yerini aldı.

Makete bakarak New City'den ev alanlar mahkemeye başvurdu!

Erzurum'un Yenişehir semtinde inşaatı, 'ruhsat ve projesi' olmadığı gerekçesiyle Büyükşehir Belediyesi tarafından durdurulan 2 bin konutluk 'New City' projesinde maketlere bakarak ev alanlar, Bölge idare Mahkemesi'ne başvurdu.

Erzurum New City projesi ruhsatsız mı?

ERZURUM'un Yenişehir Semti'nde inşaatı, 'ruhsat ve projesi' olmadığı gerekçesiyle Büyükşehir Belediyesi tarafından durdurulan 2 bin konutluk 'New City' projesinde maketlere bakarak ev alanlar, Bölge İdare Mahkemesi'ne başvurdu.

Cityscape'in en pahalı projesi Nef New York!

Stand tasarımı ve tanıttığı projeleriyle fuarın en dikkat çeken firmalarından Nef, fuarın en özel projesi olan Nef New York Projesi için de ön talep toplamaya başladı.

New Zakho projesi Haberi

New Zakho projesi

Seha Yapı, Rast Construction Company tarafından geliştirilen New Zakho projesi kapsamında, kaba inşaatı tamamlanan toplam 306 villanın ince inşaatını, elektrik işlerini ve mekanik işlerinin imalatını 23 milyon dolar bedelle imzaladığı sözleşme çerçevesinde yapacak. Seha Yapı’nın Irak’taki ilk projesi olan Zaho’daki villalar, 341 metrekare büyüklüğünde. 104 dönümlük alan üzerinde yükselen proje, Nisan 2014 tarihinde bitirilecek. Projeyle ilgi bilgi veren Seha Yapı Genel Müdürü Hüdaverdi Dursun, “Yeni projeler için de altyapı ve araştırmalarımız sürüyor. Kuzey Irak’taki taahhüt işleri ve yatırımlarımızı artırarak bölgenin önde gelen yapı şirketlerinden biri olmayı hedefliyoruz” dedi.



CAPİTAL...