16 / 05 / 2024

newada aidat

newada aidat

İlbak Holding'in Maltepe projesi Newada'da aidat ödemesi yapılmıyor. Newada'da metrekare birim fiyatı 5 bin TL'den başlıyor...

216 Rezidans'ta 100 metrekarelik dairenin aidatı 200 lira olacak!

İstanbul'daki 216 Rezidans Çekmeköy projesinde, aidat bedeli 100 metrekare dairede 200 lira olacak. Projede, site aidatlarıyla rezidans hizmeti sunulacak.216 Rezidans Çekmeköy'de 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde daireler bulunuyor.

Bina yöneticisi aidat öder mi?

Bina ortak giderleri ve günlük hizmet giderlerinin karşılanması için kat maliklerinden belirli oranlarda aidat toplanıyor. Bu uygulamaya kimler dahil ediliyor? Bina yöneticisi aidat öder mi?

216 Rezidans Çekmeköy'de 100 metrekarelik dairenin aidatı 200 lira olacak!

İstanbul'daki 216 Rezidans Çekmeköy projesinde, aidat bedeli 100 metrekare dairede 200 lira olacak. Projede, site aidatlarıyla rezidans hizmeti sunulacak.216 Rezidans Çekmeköy'de 1+1, 2+1 ve 3+1 tipinde daireler bulunuyor.

216 Rezidans Çekmeköy projesinde düşük aidat garantisi!

İstanbul'daki 216 Rezidans Çekmeköy projesinde, aidat bedeli 100 metrekare dairede 200 lira olacak. Projede, site aidatlarıyla rezidans hizmeti sunulacak 216 Rezidans Çekmeköy projesi düşük aidat garantisiyle de bütçeleri koruyor.

Maltepe Newada Residence!

Maltepe Newada Residence projesi 20 ve 26 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor...

Apartman yönetimi aidat ödemeleri!

Kat maliklerinden apartmanın temizlik, bakım ve onarımı gibi giderleri için aidatlar toplanıyor. Aidat oranları apartman yönetimi kurul toplantısında belirleniyor. Apartman yönetimi aidat ödemeleri nasıl olur?

Newada Residence vaziyet planı!

Ml Yapı imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Newada Residence vaziyet planı bilgilerine göre projede toplamda 288 rezidans yer alıyor. Projede 2 blok bulunuyor.

Kiracının ödemediği aidatı ev sahibi öder mi?

Apartman ile yasal düzenlemelere Kat Mülkiyet Kanunu'nda yer veriliyor. Kanuna göre kat maliklerinin belirli oranlarda aidat ödemesi gerekiyor. Peki, kirada olan evin aidatını kim öder? Kiracının ödemediği aidatı ev sahibi öder mi?

Newada Residence teslim tarihi!

Newada Residence teslim tarihi bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede bulunan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor.

Ali Dumankaya: Kira gibi aidatı olmayan proje geliştiriyoruz!

DKY inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya,Lokum Evler projesi için "Aidatın dert edilmediği, kira öder gibi aidat ödemeyecekleri bir proje sunuyoruz." şeklinde konuştu.

Aidat geciktirme davası nasıl açılır?

Kat malikleri apartman giderlerini için kullanılan aidatları belirli oranlarda ödemesi gerekiyor. Kat maliklerinden aidatını ödemeyenlere kat malikleri ve yönetici tarafından dava açılabilir. Aidat geciktirme davası nasıl açılır?

Aidat geciktirme ihtarname örneği!

Kat maliklerinin apartman aidatları konusunda yükümlülükleri konutu satın aldıkları aydan itibaren başlamış oluyor. Aidatını ödemeyen kat maliklerine ihtarname gönderiliyor. İşte, aidat geciktirme ihtarname örneği!

Site aidatı ne zaman başlar?

Sitenin kapıcısı, kalorifercisi, bahçıvanı ve bekçisi gibi giderleri için tüm kat maliklerinden belirli oranlarda aidatlar toplanıyor. Kat malikleri toplantısında belirlenen bu aidatlar ne kadar oluyor? Peki,site aidatı ne zaman başlar?

newada aidat Haberi

newada aidat


Maltepe'de yükselen Newada projesi İlbak Holding tarafından inşa ediliyor. İlbak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa İlbak, Newada projesinden ev alanların alışveriş merkezinin gelirlerine ortak olduğunu, böylelikle aidat sorunun çözüldüğünü söyledi. 288 dairenin yer aldığı Newada projesi 20 ve 26 katlı olmak üzere 2 kuleden...