28 / 04 / 2024

Newjoy bebek mobilya

Newjoy bebek mobilya

Bebek, çocuk ve genç mobilya grubunda faaliyet gösteren ve Sakarya’da kurulu fabrikasında üretim yapan mobilya firması Newjoy, uluslararası marka olma yolunda adım atmaya devam ediyor.

Newjoy'da yüzde 10 + yüzde 8 indirim!

Bebek ve genç mobilyasının uzman markası Newjoy, bakanlar kurulunun yüzde 10 KDV indirimine ek olarak yüzde 8 oranında indirim uyguluyor. Kampanya Şubat sonuna kadar tüm Newjoy konsept mağazalarında geçerli.

Newjoy, Köln Uluslararası IMM Mobilya Fuarı'ndan yeni pazarlarla döndü!

Newjoy, 4. kez katıldığı Köln Uluslararası IMM Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’ndan Kuveyt, Almanya, Latin Amerika, Benelux, Fransa, Ukrayna, Moğolistan ve İngiltere gibi ülkelerle yeni iş bağlantıları gerçekleştirerek döndü.

Newjoy, 2017 ürünleriyle Köln Uluslararası IMM Mobilya Fuarı'nda!

Newjoy, 22 Ocak’a kadar devam edecek olan Köln Uluslararası IMM Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nda zengin ürün gamıyla ilgi görüyor. Newjoy, bebek ve genç mobilyasında dünya markası olma hedefliyor.

Newjoy'dan gençlere ve annelere özel hediyeler!

Newjoy, kaliteli, sağlıklı, çevreci ve modern tasarımlarıyla bebek ve genç mobilyasında fark yaratıyor. Yeni nesil gençlerin ve ebeveynlerin ihtiyaçlarına göre tasarımlarını şekillendiren Newjoy, gençlere ve annelere özel hediyeleriyle yüzleri güldürüyor.

Newjoy, Dubai Index Fuarı’nda!

Newjoy, sektörde inovasyon yaratan ürünlerini ve ödüllü serisi Smart'ı 23 – 26 Mayıs tarihleri arasında Dubai Uluslararası Mobilya Fuarı'nda dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Newjoy Mobilya, Uzakdoğu pazarında gücünü artırıyor!

Sektörde inovasyon yaratan ürünleriyle, 5 kıtada 30 ülkede söz sahibi olan Newjoy, yeni yatırımlarıyla Uzak Doğu pazarındaki gücünü daha da arttırmayı hedefliyor.

Newjoy Smart serisi Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nda!

Bebek ve genç mobilyası sektöründe dünya markası olma hedefiyle yola çıkan Newjoy, sektörde inovasyon yaratan ürünlerini ve yeni serisi Smart'ı Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nda dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor.

Newjoy, Köln Imm Mobilya Fuarı'nda Smart serisini tanıttı!

Bebek ve genç mobilyası sektörünü sahiplenerek inovatif çalışmalara imza atan Newjoy, alanının en büyük fuarı olan Köln Imm Mobilya Fuarı'nda yenilikçi koleksiyonlarını ve sektörde fark yaratan yeni serisi Smart'ı tanıttı.

Newjoy yeni serisini İsmob'ta tanıtacak!

Bebek ve genç mobilyası sektöründe dünya markası olma hedefiyle yola çıkan Newjoy, sektörde inovasyon yaratacak olan yeni serisini İsmob'ta tüketicisiyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Newjoy Mobilya, 100'ün üzerinde satış noktası hedefliyor!

Bebek, çocuk ve genç mobilya grubundaki farklı çizgisi ile dikkat çeken Newjoy, henüz yeni olmasına rağmen bir dünya markası olma yolunda. Hedef 40 ülkeye ulaşmak

Çilek Mobilya, sağlık ve güvenliği ön planda tutuyor!

Çilek mobilya, bebek, çocuk ve gençlerin kullanımı için tasarlanan ürünlerin güvenlik açısından risk barındırmaması ve kullanılan malzemelerin sağlığa zararlı olmaması gerektiği konusunda aileleri uyarıyor.

Newjoy Türkiye'de 2 yılda 53 mağaza açtı!

Birol Öner’in, 2013’te kurduğu bebek, çocuk ve genç mobilya markası Newjoy, 27 ülkeye ihracatla cirosunun yüzde 35’ini yurtdışından elde etti. Firma, yüzde 25’i TV sehpasından olmak üzere bu yıl 90 milyon TL ciro bekliyor.

Çilek Mobilya Moğolistan'da mağaza açan ilk Türk markası oldu!

Çilek Mobilya, bebek, çocuk ve genç kategorisinde Moğolistan'da mağaza açan ilk Türk mobilya markası oldu.Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek açıklama yaptı.

Newjoy bebek mobilya Haberi

Newjoy bebek mobilya

Güney Kore’ye panel mobilya ihracatı yapan ilk Türk markası olmayı başaran Newjoy’un Yönetim Kurulu Başkanı Birol Öner, dünya ihracat payında Türkiye’nin payının yüzde 1 ile henüz ilk 20 ülke arasına giremediğini vurgulayarak, Türkiye’nin ihracatını artırma hedeflerine kendilerinin de katkıda bulunmak istediklerini söyledi. Öner, öncelikli hedeflerinin Newjoy’u bir dünya markası yapmak olduğunu kaydetti.


Milliyet...