30 / 04 / 2024

Newjoy çocuk odasu

Newjoy çocuk odasu

Newjoy, sektörde inovasyon yaratan ürünlerini ve ödüllü serisi Smart'ı 23 – 26 Mayıs tarihleri arasında Dubai Uluslararası Mobilya Fuarı'nda dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Newjoy Mobilya, 100'ün üzerinde satış noktası hedefliyor!

Bebek, çocuk ve genç mobilya grubundaki farklı çizgisi ile dikkat çeken Newjoy, henüz yeni olmasına rağmen bir dünya markası olma yolunda. Hedef 40 ülkeye ulaşmak

Newjoy Türkiye'de 2 yılda 53 mağaza açtı!

Birol Öner’in, 2013’te kurduğu bebek, çocuk ve genç mobilya markası Newjoy, 27 ülkeye ihracatla cirosunun yüzde 35’ini yurtdışından elde etti. Firma, yüzde 25’i TV sehpasından olmak üzere bu yıl 90 milyon TL ciro bekliyor.

Newjoy tasarımlarını Dubai Index Fuarı’nda tanıttı!

Bebek, çocuk ve gençlere yönelik özgün mobilya tasarımlarıyla dikkat çeken NEWJOY, 18 -21 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenen Dubai Index Fuarı’na katılarak, 2015 koleksiyonunu tanıttı.

Atatürk Köşkü'nde çocuk müzesi açıldı!

Yalova’da restore edilen Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü arazisi içerisindeki Atatürk Köşkü, düzenlenen törenle ’Atatürk ve Çocuk Müzesi’ olarak açıldı. TİGEM’den 10 yıllığına İl Özel İdaresi’ne tahsis edilen müzenin açılış kurdelesini çocuklar kesti.

Kayseri kazı çalışmalarında 4 bin yıllık çocuk çıngırağı bulundu!

Kayseri'de 1948 yılından bu yana kazı çalışmalarının sürdüğü ve Anadolu'nun en eski yazılı belgelerinin bulunduğu Kültepe Kaniş-Karum ticaret kolonisinde, 4 bin yıllık çocuk çıngırağı bulundu.

Muhittin Böcek çocuk kreşi projesinin temelini attı!

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, düzenlenen törenle Çocuk Kreşi projesinin temelini attı.Uncalı Mahallesi'nde inşa edilecek olan Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi'nin temel atma törenine CHP İl Başkanı Devrim Kök katıldı.

Muhittin Böcek: Çocuk kreşinin startı verildi!

Eğitim ve öğretime verdiği önemle bilinen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, veni bir eğitim projesinin de startını verdi. Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi inşaatının 6 ay gibi kısa süre içinde tamamlanacağını bildirdi.

Esenler Belediyesi ve YTÜ projesi Çocuk Üniversitesi’nde ilk ders zili çaldı!

Anne Üniversitesi ile örnek olan Esenler Belediyesi, Yıldız Teknik Üniversitesi işbirliğinde “Büyümüş de küçülmüşlere en özel üniversite” sloganıyla hayata geçirdiği Çocuk Üniversitesi’nin yeni döneminde Esenlerli çocuklara üniversite eğitimi veriliyor.

Confetti çocuk odası halıları, odaların havasını değiştiriyor!

Birbirinden farklı modellerin yer aldığı çocukların renkli dünyasına hitap eden Confetti çocuk odası halıları, ana okullarından çocuk odalarına kadar çocukların gelişimine katkı sağlıyor. Confetti çocuk odası halıları, odaların havasını değiştiriyor.

Maltepe Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi bugün açılıyor!

Maltepe Belediyesi tarafından Altayçeşme Mahallesi'nde Maltepe Devlet Hastanesi karşısında yapılan Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakımevi, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç tarafından bugün hizmete açılıyor. İşte Maltepe'nin tam donanımlı ilk kreşi...

Metrocity AVM çocuk festivali başlıyor!

Açıldığından beri gerçekleştirdiği ilklerle bilinen İstanbul'un dinamik ve popüler Alışveriş Merkezi METROCITY, düzenlediği sürpriz aktivitelerle İstanbul'a taze bir soluk aldırıyor. Metrocity AVM çocuk festivali başlıyor.

Ankara Çocuk Sağlığı Hastalıkları Hastanesi tadilat işi 7 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Ankara Çocuk Sağlığı Hastalıkları Hematoloji Onkoloji Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Süt Çocuğu ve Yenidoğan Servislerinin Tadilatı yapım işi 7 Ağustos tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkıyor.

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi sanat etkinliklerine sahne oluyor!

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilen Neomarin Pendik AVM içindeki kapalı salonunda hizmet veren Neomarin Çocuk Kültür Merkezi, yaz aylarında eğlenceli ve eğitici bir sanat etkinliğine daha sahne oluyor.

Newjoy çocuk odasu Haberi

Newjoy çocuk odasu

Bebek ve genç mobilyası sektöründe kısa sürede büyük bir ivme yakalayan Newjoy, sektörde inovasyon yaratan ürünlerini ve ödüllü serisi Smart'ı 23 – 26 Mayıs tarihleri arasında Dubai Uluslararası Mobilya Fuarı'nda dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin beğenisine sunacak. Newjoy yurt içinde 62 konsept mağazasıyla ve beş kıtada toplamda 30 ülkede çocukların hayal dünyalarını renklendiriyor. Tasarım anlayışı ve ihracat gücü ile sektörün hızla büyüyen markası Newjoy, Ortadoğu’nun sürekli gelişen, ticari ve kültürel merkezi Dubai’de mobilya sektörünün önemli buluşma noktalarından biri olan Index Fuarı'nda yeni yatırımcıyla buluşuyor.


Bebek ve genç mobilyası sektörünü sahiplenerek inovatif çalışmalarla ön plana çıkan Newjoy, yeni neslin tüketim alışkanlıklarını dikkate alarak oluşturduğu yeni koleksiyonu Smart ile fark yaratıyor. Kişiye özel mobilya tasarımıyla sektörde bir ilke imza atan Newjoy,...