13 / 05 / 2024

Newjoy Smart serisi

Newjoy Smart serisi

Bebek ve genç mobilyası sektöründe dünya markası olma hedefiyle yola çıkan Newjoy, sektörde inovasyon yaratan ürünlerini ve yeni serisi Smart'ı Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nda dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor.

Arçelik 8 serisi A50 C 885 A televizyon Arçelik’te indirimde! İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi…

Arçelik 8 serisi A50 C 885 A / 50" 4K Smart Android TV Arçelik’te indirimli satışa çıktı! İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi…

Arçelik’in yeni televizyonu Imperium 9 Serisi A55 C 985 B/ 55" ne kadar? İşte 16 Ocak 2023 fiyat listesi…

Arçelik’in yeni televizyonu Imperium 9 Serisi A55 C 985 B/ 55" 4K Smart Android TV’nin fiyatı açıklandı. Zengin Android dünyası ve renk geliştirme teknolojisi ile mükemmel renkler sunan televizyonun özellikleri neler…

Arçelik’te şok eylül ayı kampanyası! Arçelik Smart Tv 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

Arçelik’de ayın ürünü olan 8 Serisi Android TV şimdi çok daha uygun fiyata sizi bekliyor. 4K görüntü kalitesine sahip olan Arçelik Smart TV’yi Arçelik çamaşır makinesi ile alımınızda net 1.000 TL indirim fırsatı da var. İşte, Arçelik ayın ürünü 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

Arçelik 8 Serisi 55 inç 4K Smart TV'de Babalar Günü fırsatı! 1.660 TL'lik indirim başladı! 1 Haziran 2022 fiyat listesi.

Arçelik 8 Serisi 55 inç 4K Smart TV'de Babalar Günü fırsatı başladı. Arçelik 8 Serisi 55 inç 4K Smart TV'de 1.660 TL indirim yapıldı. Peki Arçelik 8 Serisi 55 inç 4K Smart TV fiyatı kaç lira? İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

Arçelik 8 Serisi A50 C 865 B /50" 4K Smart TV’ de Dev İndirim! Sakın Kaçırmayın! İşte 28 Mayıs 2022 Fiyat Listesi…

Arçelik, 8 Serisi A50 C 865 B /50" 4K Smart TV ‘de Dev İndirim yaptığını açıkladı. Peki,8 Serisi A50 C 865 B /50" 4K Smart TV Ne Kadar Oldu? İşte 28 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten 8 Serisi A43 Smart TV'ye indirim! İşte 30 Nisan 2022 fiyat listesi...

Arçelik'ten 8 Serisi A43 Smart TV'ye 200 TL indirim yapıldı! Peki, 8 Serisi A43 Smart TV fiyatları ne kadar oldu? İşte 30 Nisan 2022 fiyat listesi...

Kale Banyo, Smart serisi ile akılcı çözümler sunuyor!

Tüketicinin hayatını kolaylaştıran kullanışlı ve şık mekanlar yaratan Kale Banyo, Smart serisi ile akılcı çözümler sunuyor.

Sur Çelik Kapı yeni yıla Smart serisi ile giriyor!

Farklı tasarımları ve yenilikçi bakış açısıyla çelik kapı sektöründe ilklere imza atan Sur Çelik Kapı, fonksiyonellik, güvenlik ve görselliği bir bütün olarak sunduğu Smart ile modern bakış açısını evlerinize taşıyor.

Newjoy, Dubai Index Fuarı’nda!

Newjoy, sektörde inovasyon yaratan ürünlerini ve ödüllü serisi Smart'ı 23 – 26 Mayıs tarihleri arasında Dubai Uluslararası Mobilya Fuarı'nda dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Newjoy Smart serisi Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nda!

Bebek ve genç mobilyası sektöründe dünya markası olma hedefiyle yola çıkan Newjoy, sektörde inovasyon yaratan ürünlerini ve yeni serisi Smart'ı Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nda dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor.

Newjoy, Köln Imm Mobilya Fuarı'nda Smart serisini tanıttı!

Bebek ve genç mobilyası sektörünü sahiplenerek inovatif çalışmalara imza atan Newjoy, alanının en büyük fuarı olan Köln Imm Mobilya Fuarı'nda yenilikçi koleksiyonlarını ve sektörde fark yaratan yeni serisi Smart'ı tanıttı.

Altın Çekül Yapı Ürünü Ödülü Kale Smart Edge'in oldu!

Yapı Endüstri Merkezi (YEM) tarafından bu yıl 23. kez düzenlenen 'Altın Çekül Yapı Ürünü Ödülü 2015', Kale'nin oldu. Kale ödülünü ince kesitli vitrifiye serisi 'Smart Edge' ile aldı.

Kale’nin Smart Edge serisi Altın Çekül ödülü aldı!

Banyolarda akılcı çözümler sunan Kale’nin, ‘smart’ yaklaşımıyla hayata geçirdiği ince kesitli lavabo serisi ‘Smart Edge’, Türkiye yapı sektörünün en iyi ürün ödülü ‘Altın Çekül’e layık görüldü.

Newjoy Smart serisi Haberi

Newjoy Smart serisi

Bebek ve genç mobilyası sektöründe dünya markası olma hedefiyle yola çıkan Newjoy, sektörde inovasyon yaratan ürünlerini ve yeni serisi Smart'ı Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nda dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor. 'Özgürce Yaşa'  mottosu ile oluşturulan yeni seri, fonksiyonellik ve özgürlüğü buluşturan yepyeni bir akımın habercisi. Kısa sürede yurt içinde ulaştığı 62 konsept mağazasıyla, toplamda 30 ülkede çocukların hayal dünyalarını renklendiriyor. Tasarım anlayışı ve ihracat gücü ile sektörün hızla büyüyen markası Newjoy, mobilya sektörünün önemli buluşma noktalarından biri olan Ciff Fuarı'nda, 22 Mart’a kadar yeni yatırımcıyla buluşuyor.


Bebek ve genç mobilyası sektörünü sahiplenerek inovatif çalışmalara imza atan Newjoy, yeni neslin tüketim alışkanlıklarını dikkate alarak oluşturduğu yeni koleksiyonu ile sektörde fark yaratıyor. Bebek ve genç mobilyası alanında üretim gerçekleştirerek uzmanlaşan...