22 / 05 / 2024

Ney Grup adres

Ney Grup adres

Ney Grup İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah İpkin tarafından kuruldu.

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

Taç Grup İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taç Grup İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Ali Osman Güney tarafından kuruldu.

Ney Grup İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ney Grup İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah İpkin tarafından kuruldu.

Sea Pearl adres!

Sea Pearl adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Sea Pearl projesinde denizin kıyısında hayatın zirvesinde bir yaşam sunuluyor. 

SK Grup Equinox Çayyolu satış ofisi!

SK Grup Equinox Çayyolu satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ankara Equinox Çayyolu projesi Haziran 2018'de teslim ediliyor...

A+Live Ataşehir Maksem Grup satış ofisi!

A+Live Ataşehir Maksem Grup satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. A+Live Ataşehir projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 8 bin liradan başlıyor...

Mars sinema zincirleri Güney Koreliler'e satılıyor!

Güney Koreli CJ CGV ve ortaklarının, Mars Entertainment Group'u 605 milyon Euro’ya satın alacaklarını açıkladı. Mars Grup bünyesinde, sinema salonları yanı sıra, spor kulüpleri ve spa merkezleri de bulunuyor.

Rotana’nın iletişim danışmanlığını SALT İletişim Grup yürütecek!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya ve Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana’nın stratejik iletişim danışmanlığını SALT İletişim Grup yürütecek.

Suare Residence Selimoğlu Grup adres!

3 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Suare Residence Selimoğlu Grup adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa ediliyor.

4 Grup Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4 Grup Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Burak Köroğlu, Mithat Anıl, Güney Süslü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu.

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres!

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Konutların teslim tarihi 2015 yılı Mart ayı olarak belirlenen proje 28 blok olarak hayata geçiriliyor.

AB Yaşam Evleri adres!

Daire teslimleri hemen gerçekleşen Güneşli AB Yaşam Evleri konut projesi 147 adet daireden meydana geliyor. AB Grup İnşaat imzası taşıyan AB Yaşam Evleri adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres bilgileri!

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Sarıyer Zekeriyaköy'de yükseliyor. Proje toplam 106 konuttan oluşuyor. Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Ney Grup adres Haberi

Ney Grup adres

Ney Grup İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah İpkin tarafından kuruldu.

Ney Grup İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:

Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eglence yerleri kurmak, isletmek, isletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek.Yurt içinde ve dısında turistik seyahatler tertip etmek bu hususlar ile ilgili diger turizm sirket veya acenteleri, ile isbirligi yapmak. Turizm yatırımcılıgı, pazarlamacılıgı organizasyonu ve acenteligi hizmetlerini yapmak yaptırmak. Iç ve Dıs turizm hizmeti veren her türlü turistlik tesislerin insaatı gibi yatırımlara katılma ve mevcut yatırımlara katılma veya mevcut yatırımların tesviki seklinde de olabilir. Sirket bu yatırımları kendisi gerçeklestirebilecegi gibi kuracagı baska sirketlere ortak olmak...