06 / 07 / 2024

neyzen yapı marketleri

neyzen yapı marketleri

Özyurtlar Şirketler Grubu, ilk göz ağrısı olan yapı market sektöründe büyümek için düğmeye bastı. Bu hedef doğrultusunda Neyzen Yapı Marketlerin üçüncü şubesi Beylikdüzü’nde Tüyap Fuar Merkezi’nin yanında hizmete girdi...

Kırmızı ette böyle bir indirim görülmedi! Tarım Kredi Marketleri kasapları perişan etti! Tam 100 TL avantajı kaçırmayın

Tarım Kredi Marketleri, Ramazan ayı ile birlikte kırmızı ete yaptığı indirimlerle gündeme geldi. Yapılan bu 100 TL'lik indiirim vatandaşın yüzünü güldürürken fırsatı kaçırmak istemeyenler  Tarım Kredi Marketleri'ne akın etti İşte haberin detayları

Bu fırsatı kaçırmayın! Tarım Kredi Kooperatif Marketleri Şubat ayını indirimle karşıladı! Bu indirimler yüz güldürdü

Kaliteyi ucuza almak isteyenlerin en büyük adresi olan  Tarım Kredi Kooperatif Marketleri yine ucuzluk yaparak gündeme geldi. Büyük indirimlerin yapıldığı Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinin fiyat listesinin merak edenler haberimize baksın.

Evini yenileyecekler bu habere dikkat! Şahane Eylül indirimi Koçtaş’ta! Tüm fiyatlar indi…

Yapı ve malzeme ürünlerinin satışını yapan Koçtaş yapı marketleri Eylül ayı itibariyle pek çok ürünü indirime soktu.

Özyurtlar İnşaat yapı marketi sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Yapı markette Neyzen markasıyla büyüyecek Konut projeleriyle tanınan Özyurtlar; Nmerkez Outlet ile alışveriş merkezi sektöründe, Neyzen ile yapı marketi sektöründe büyümeyi planlıyor.

Özyurtlar İnşaat yapı marketi sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Konut projeleriyle tanınan Özyurtlar; Nmerkez Outlet ile alışveriş merkezi sektöründe, Neyzen ile yapı marketi sektöründe büyümeyi planlıyor. Hedef şu anda 4 olan Neyzen sayısını 10’a çıkarmak.

Özyurtlar İnşaat, Neyzen ile yapı market alanında büyüyecek!

Esenyurt’ta hayata geçirdiği konut projelerinin ardından perakende sektörüne giren Özyurtlar İnşaat, Nmerkez Outlet ile alışveriş merkezi sektöründe, Neyzen ile yapı market alanında büyümeyi hedefliyor.

Özyurtlar İnşaat, AVM ve yapı market sektörüne giriyor!

İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği konut projelerinin ardından perakende sektörüne giren Özyurtlar İnşaat, Nmerkez Outlet ile alışveriş merkezi sektöründe, Neyzen ile yapı market alanında büyümeyi hedefliyor

Tekzen'de Ocak ayı kampanyası!

TEKZEN, yeni kampanyasıyla kış soğuklarında önce içinizi sonra evinizi ısıtıyor. TEKZEN Yapı Marketleri, Ocak ayı içerisinde yapacağınız harcamalarınızda %50’ye varan indirim oranlarıyla alışverişlerinizde kazanç sağlıyor.

Neyzen Yapı Market zincirleri sayısı artacak!

Dekoratif ev aksesuarlarından mobilyaya, aydınlatmadan boyaya 20 bin farklı kategoride ürünün yer aldığı Neyzen Yapı Market zincirleri, hızla büyümeye devam ediyor. Toplam 3 şubesi bulunuyor.

Neyzen Yapı Market, 2015’te 7 yeni mağaza açacak!

Neyzen Yapı Market, 2015’te 7 yeni mağaza açacak. Neyzen, şuanda 3 olan mağaza sayısını 2015 yılında 10’a çıkarmayı hedefliyor. Neyzen’in yeni mağazaları İstanbul’un yanı sıra Türkiye’nin farklı illerinde faaliyete geçecek

Koçtaş iletişim bilgilerini yayınladı!

Koçtaş Yapı Marketleri Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Koçtaş Yapı Marketleri Ticaret A.Ş. iletişim adresini yayınladı.

Praktiker, Türkiye’ye geri dönüyor!

IKEA, Koçtaş, Tekzen gibi yerli ve yabancı markaların yer aldığı yapı marketleri sektöründe tutunamayıp geçen yıl çıkma kararı alan Praktiker, aldığımız duyumlara göre Türkiye’ye geri dönüyor.

Praktiker’den Türkiye’ye dönüş sinyali!

IKEA, Koçtaş, Tekzen gibi yerli ve yabancı markaların yer aldığı yapı marketleri sektöründe tutunamayıp geçen yıl çıkma kararı alan Praktiker, aldığımız duyumlara göre Türkiye’ye geri dönüyor.

neyzen yapı marketleri Haberi

neyzen yapı marketleri


Özyurtlar Şirketler Grubu, ilk göz ağrısı olan yapı market sektöründe büyümek için düğmeye bastı.  Bu hedef doğrultusunda Neyzen Yapı Marketlerin üçüncü şubesi Beylikdüzü’nde Tüyap Fuar Merkezi’nin yanında hizmete girdi. Neyzen Yapı Market’te 20 bin çeşit ürün satılıyor


Özyurtlar Şirketler Grubu, Neyzen Yapı Marketleri zincir haline getirmek için harekete geçti. İlk şubesi Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt tarafından 1990 yılında Esenyurt’un merkezinde açılan Neyzen, üçüncü yapı marketini Beylikdüzü’nde Tüyap Fuar Merkezi’nin yanında faaliyete geçirdi. 500 metrekarelik yapı markette 20 bin çeşit ürün satılıyor. Yılsonuna kadar bir şube daha açıp yapı market sayısını dörde çıkaracaklarını söyleyen Neyzen Yapı Marketleri Genel Müdürü Ozan Bük, “Yapı market sektöründe 23 yıldan buyana varız. Beylikdüzü’nün dışında Esenyurt ve Bahçeşehir’de de iki yapı marketimiz var. Ayrıca...