06 / 05 / 2024

NG Afyon telefon

NG Afyon telefon

NG Afyon Wellness & Convention, Ramazan ayında termal ve iftar keyfini bir arada sunuyor. NG Afyon’da Ramazan eğlenceleri ile şenlenen mühteşem iftar sofraları ve termal suyun tazeleyici etkisi, Ramazan ayınızı unutulmaz kılacak.

İstediğiniz telefonu almaya daha yakınsınız! Akıllı telefon fiyatlarında keskin düşüş bekleniyor!

TF International analisti Ming-Chi Kuo önemli bir açıklamada yaptı. Ming-Chi Kuo, 2023 yılında yüksek stok nedeniyle akıllı telefon fiyatlarında keskin bir düşüş yaşanacağını öngördüklerini söyledi.                 

NG Hotels'ten Bodrum'a karma proje geliyor!

Sapanca, Afyon ve Antalya’da 4 otel ile hizmet veren NG Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Bodrum'da hem konut hem otel olan bir projeye imza atma hazırlığında olduklarını duyurdu.

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

NG Hotel pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor! 

NG Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca ve Afyon’da bulunan lüks otellerinin ardından yatırımlarına devam edeceklerini açıkladı. 

NG Sapanca Enjoy açıldı!

Sapanca ve Afyon’da yer alan ultra lüks otelleriyle turizm sektörüne yepyeni bir hizmet anlayışı kazandıran NG Hotels, pandemiye rağmen NG Sapanca Enjoy ile Sapanca’ya bölgenin en lüks otellerinden birini daha kazandırdı.

NG Hotels iki yeni otel yapacak!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca'daki otellerinin yanında 300 odalı yeni bir otelin inşaatına da başladıklarını ve ayrıca Afyon'da planladıkları yeni bir otel projeleri daha olduğunu ifade etti...

5 yıldızlı NG Residence'tan 5 yıldızlı tatil fırsatı!

NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi olan NG Residence'ta daire alan herkese, 5 yıldızlı NG Afyon ve NG Sapanca Otellerinde tatil fırsatı sağlanıyor...

NG Hotel İstanbul'da şehir oteli yapacak!

AFYON ve Sapanca’da iki otel ile hizmet veren ve İstanbul’da bir şehir oteli yatırımı için kolları sıvayan NG Hotel Grubu, faaliyetine devam eden iki otelde şirketlere yönelik farklı hizmetler sunmaya başladı.

NG Kütahya Seramik Yükselen Değerler Toplantısı düzenlendi!

NG Kütahya Seramik, iş ortakları ve aileleri ile 17-20 Aralık tarihlerinde NG Afyon Otel'de düzenlenen Yükselen Değerler Toplantısı’nda bir araya geldi.

Real Merter Güngören satış ofisi!

İstanbul'un Avrupa yakasında Güngören'de yükselen projede daire alanları 66 metrekareden başlıyor. Real Merter Güngören satış ofisi telefon numarası 0212 416 90 40 olarak belirlendi.

AND Kartal telefon numarası!

AND Kartal telefon numarası 0850 393 40 00 olarak belirlendi. İstanbul Kartal Soğanlık lokasyonunda inşa edilecek projede teslimlerin 2018 yılında yapılması öngörülüyor.

Bizim Evler 6 satış ofisi telefon!

Bizim Evler 6 satış ofisi telefon numarası 0212 405 10 00 olarak belirlendi. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi öngörülen projede konut fiyatları 430 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Real Merter Güngören Evleri!

Oliv Yapı ve Vizyon Yapı ortaklığıyla yükselen projede 248 adet dairenin ye alması planlanıyor. Real Merter Güngören Evleri iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 416 90 40 olarak belirlendi.

NG Afyon telefon Haberi

NG Afyon telefon

Termal turizme yepyeni bir anlayış getiren NG Afyon Wellness & Convention, Ramazan ayında huzurlu ve keyifli bir mola vermek isteyenlere çok özel alternatifler sunuyor. NG Afyon’da Ramazan ayı, lezzetli menülerle dolu muhteşem iftar ve sahur sofraları, Ramazan’a özel eğlenceler ve termal keyfi ile şölene dönüşüyor. 


NG Afyon’da, misafirlerinin bir yandan şifalı termal suların keyfini yaşarken, bir yandan da unutulmayacak bir Ramazan ayı yaşaması için her türlü ayrıntıyı düşünüldü. Spa alanlarının Ramazan ayı boyunca gece saat 12’ye kadar hizmet vereceği NG Afyon, açık ve kapalı yüzme havuzları, 9500 metrekarelik Spa merkezi, Türk hamamları, buhar banyosu, özel masaj ve bakım kürleri ve fitness merkezi ile yenilenmek ve tazelenmek isteyenleri bekliyor. 


Üstelik, Ramazan ayına özel kampanyalar ile tatil keyfini NG Afyon’da çok uygun fiyatlarla...