05 / 05 / 2024

NG Hotels ve Marriott International

NG Hotels ve Marriott International

NG Hotels, Marriott International işbirliğinde kongre turizmine yönelik yeni bir projeyi hayata geçiriyor. İstanbul Basın Expres Yolu üzerinde yapılan Marriott West Hotel & Conference Center, 145 milyon dolara mal olacak.

Alfa Regnum Gayrimenkul Franchısıng Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Alfa Regnum Gayrimenkul Franchısıng Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Arslanoğlu tarafından kuruldu.

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Eb Hafriyat İnşaat Nakliyat Hurdacılık Maden Gıda Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burak Güngör ve Erkan Güngör ortaklığında kuruldu.

Bekan Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bekan Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berk Güngör ve Murat Okan Bozdağ ortaklığında kuruldu.

Kararı Tradıng İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Kararı Tradıng İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Abdelvahab tarafından kuruldu.

Green Lıght Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Lıght Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Adem Güngör ve Hüsnü Karaca ortaklığında kuruldu.

Seçim öncesi altın tahmini! İslam Memiş olacakları sıraladı

Seçim öncesi gram altınla ilgili öngörülerini paylaşan İslam Memiş, yatırımcılar için altın fiyatlarına yönelik öngörü ve uyarılarını açıkladı. İşte tüm detaylar...

İstanbul’da boş konut sayısı 400 bini geçti!

Kiraların yükseleceğini öngören ve yüzde 25 sınırında takılmak istemeyen mülk sahipleri, konutlarını kiralamadı. Hal böyle olunca, İstanbul’daki boş konut sayısı da 400 bini aştı.

ING bankası ve Akbank'tan promosyon açıklaması. Şimdi bakın işinize yarasın

Emekli vatandaşlar hangi bankanın ne kadar promosyon verdiğini araştırmaya devam ediyor. Promosyon yarışı temmuz ayında gelmesi muhtemel zamlardan sonra daha fazla kızışacak biz o tarihi bekleyen deriz ancak siz bir de ING ile Akbank'ın açıklamasına göz atın.

Korca İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korca İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Güngör ve Rahmi Dilek ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da 5 konuttan biri ‘riskli’ alanda! Tek tek açıklandı: Pendik, Bakırköy, Küçükçekmece, Güngören ve Avcılar...

İstanbul’un Çevre Düzeni Planı raporunda, jeolojik açıdan riskli olduğu belirtilen bölgelerdeki konut alanlarının toplam konut alanları içinde yüzde 20.4’lük bir paya sahip olduğuna dikkat çekiliyor. İlçe ilçe riskli alanlar da açıklandı. 

QNB Finansbank, ING Bank ve Ziraat Bankası kolları sıvadı! Emekli genç demeden 7 bin TL verecek! Tek şart...

Özel bankaların başlattıkları kampanyalar hız kesmeden devam ediyor. QNB Finansbank, ING Bank ve Ziraat Bankası kolları sıvadı! Emekli genç demeden 7 bin TL verecek! Tek şart...

Kgc Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kgc Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Güngör Güngörmüş ve nurettin Tanrıverdioğlu ortaklığında kuruldu.

Dünyaca ünlü kriz kahininden korkutan uyarı: Bu sefer çok farklı

2008 küresel finans krizini öngören ve kriz kahini olarak anılan Prof. Dr. Nouriel Roubini, ABD ekonomisinin mevcut durumunu değerlendirerek gidişatın 2008 finansal krizden daha kötü olabileceğini söyledi.

NG Hotels ve Marriott International Haberi

NG Hotels ve Marriott International

NG Hotels İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Türkiye'nin potansiyeline güvendiklerini ve yatırıma devam edeceklerini...