17 / 05 / 2024

NG Teknoloji Mühendislik İnşaat kimin 

NG Teknoloji Mühendislik İnşaat kimin 

NG Teknoloji Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi   Sertaç Güven tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Doen Teknoloji Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doen Teknoloji Mühendislik Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Doğan tarafından kuruldu.

Navra Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Navra Mühendislik İnşaat Taahhüt Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Acar tarafından kuruldu.

İstanbul Global Teknoloji Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Global Teknoloji Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yılmaz Özdemir tarafından kuruldu.

Elit 3 İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit 3 İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Recep Burak Çetinkaya tarafından kuruldu.

Cosarc Desıng Mimarlık Ve Mühendislik Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cosarc Desıng Mimarlık Ve Mühendislik Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Yılmaz tarafından kuruldu.

Bd Mühendislik Teknoloji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bd Mühendislik Teknoloji Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berk Değer tarafından kuruldu.

Meda Group İnşaat Otelcilik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Meda Group İnşaat Otelcilik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören’de 100 bin TL sermeye bedeli ile Hatice Bulut tarafından kuruldu.

Sürdürülebilir Teknoloji Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sürdürülebilir Teknoloji Mühendislik ve Danışmanlık Anonim Şirketi Esenler'de Okan Dursun ve Samet Can Topkaya ortaklığında kuruldu.

Sezka Zemin Sondaj Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sezka Zemin Sondaj Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Güngör tarafından kuruldu.

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Tugend Enerji Danışmanlık Ve Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Tugend Enerji Danışmanlık Ve Mühendislik Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Eren Akman tarafından kuruldu.

Tda Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tda Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özer Akay tarafından kuruldu.

NG Teknoloji Mühendislik İnşaat kimin  Haberi

NG Teknoloji Mühendislik İnşaat kimin 

NG Teknoloji Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi  50 bin TL sermaye ile bugün Sertaç Güven tarafından kuruldu. 


NG Teknoloji Mühendislik İnşaat Anonim Şirketi  iş konusu; -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt,karayolu,liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon,hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri,tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, gölet ve iskele, turistik...