30 / 04 / 2024

Niall Horan hayaletli ev

Niall Horan hayaletli ev

One Direction’ın elemanlarından Niall Horan’ın yeni evi magazin gündemine bomba gibi düştü. Horan’ın 3 milyon sterlin harcayarak yeniden dekore ettirdiği Los Angeles’taki muhteşem evin, ‘hayaletli’ olduğu söyleniyor.

Success Partner Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Success Partner Turkey Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Gamal A.H.A. ve Manal Horan ortaklığında kuruldu.

Horanioğlu İnşaat Proje Yönetimi Şirketi kuruldu!

Horanioğlu İnşaat Proje Yönetimi Şirketi Kağıthane’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed H M Al Horanı tarafından kuruldu.

Hayaletli olduğuna inanılan Almanya'daki Hohenzollern Kalesi!

Almanya'daki Hohenzollern Kalesi'nin ziyaretçiler tarafından hayaletli olduğuna inanılıyor.Ancak hayaletin çıkardığına inanılan sesin, dar yeraltı koridorlarında hava hareketinden olduğu belirtiliyor.

Liam Payne Los Angeles'taki hayaletli evini kiralıyor!

One Direction grubuyla ünlenen Liam Payne "hayaletli" evini kiraya veriyor. 13.9 milyonluk evine alıcı çıkmayan Payne, evi için aylık 60 bin dolar kira istiyor.

Niall Horan hayaletli evin yeni sahibi oldu!

One Direction’ın elemanlarından Niall Horan’ın yeni evi magazin gündemine bomba gibi düştü. Horan’ın 3 milyon sterlin harcayarak yeniden dekore ettirdiği Los Angeles’taki muhteşem evin, ‘hayaletli’ olduğu söyleniyor.

Bovadin'de 1.7 milyon TL'ye satılık işyeri!

Bolvadin Belediye Başkanlığı, İstasyon Caddesinde bulunan işyerini satışa çıkardı. Söz konusu işyerinin satış bedeli 1.795 bin TL olarak belirlendi. Ayrıca horan parkında bulunan Yukarı Kafe işletmesini kiralaya çıkardı.

Şişli Ermeni Mezarlığı’nın tapusu kiliseye verildi!

İstanbul’un merkezi Şişli’de bulunan 700 milyon TL değerindeki tarihi Ermeni Mezarlığı’nın tapusu 80 yıl sonra Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Beyoğlu Üç Horan Kilisesi Vakfı’na iade edildi

Cadılar Bayramı satışı: 800 bin dolara hayaletli kasaba!

Amerika ’nın Connecticut eyaletindeki Johnsonville kasabası, Cadılar Bayramı sebebiyle açık arttırmaya sunuldu. Cadılar Bayramı sebebiyle 800 bin dolar gibi özel bir fiyata satışa çıktı. İşte o hayaletli kasabanın öyküsü...

Venedikliler Poveglia Adası'nın satılmasına karşı çıkıyor!

Ekonomik darboğazdaki İtalyan hükümeti, Venedik Gölü denilen bölgedeki Poveglia Adası'nı satmak istiyor. Ancak Venedikliler adanın hayaletli olduğunu söyleyerek karşı çıkıyor. Venedikliler, "Ada satılmasın" diye Facebook'ta kampanya yürütüyor...

Sahibinden 'az perili' eve henüz talip yok!

Pensilvanya eyaletinde "az perili" bir ev satışa çıktı. Dunmore kentindeki dört odalı evi satmak için internete ilan veren Gregory Leeson, "Birazcık hayaletli. Ancak ciddi bir şey yok. Sadece bazı ayak sesleri geliyor. Gece 3:i3'te biri duvarlara vuruyor.

İstiklal Caddesi'nde bulunan üç han otele dönüşüyor!

Semih Akgün, Taksim'de Üç Horan Vakfına ait Tokatlıyan Han, Beymen İş Hanı ve Vakıf Gökçek Işhanı gibi hanların kapatılarak otel yapılması için bir dönüşüm içerisinde olduklarını anlattı.

Üç Horan Vakfı’nda milyonluk kira geliri kavgası!

Beyoğlu’nda, Nevizade ve Balık Pazarı’nda 26 bina ile Tokatlıyan İş Hanı gibi taşınmazları olan Üç Horan Vakfı’nın milyon TL’lik kira geliri cemaati birbirine düşürdü

Hrant Dink'in doğduğu mahalledeki kilisenin restorasyonu için ödenek tahsis edildi!

Malatya Valiliği, Çavuşoğlu Mahallesi'ndeki Ermeni Taşhoran Kilisesi ile merkeze bağlı Venk köyündeki Venk Kilisesi'nin restorasyonu için girişimlere başladı

Niall Horan hayaletli ev Haberi

Niall Horan hayaletli ev

Dünyaca ünlü İngiliz müzik grubu One Direction’ın elemanlarından Niall Horan’ın yeni evi magazin gündemine bomba gibi düştü. Horan’ın 3 milyon sterlin ( yaklaşık 12 milyon TL) harcayarak yeniden dekore ettirdiği Los Angeles’taki muhteşem evin, ‘hayaletli’ olduğu söyleniyor.



Bunun sebebi ise 40 yıl önce Hollywood yıldızı Gia Scala, 1972 yılında beklenmedik şekilde bu evde ölü bulunması… Scala’nın ölümü polis kayıtlarına yüksek dozda uyku hapı ve alkol zehirlenmesi olarak geçmişti. Ancak Scala’nın cesedinin yara bere içinde, tamamen çıplak bulunması ve yastığının kan içinde olması yıldızın ölümü hakkında şüphe uyandırmıştı.



Evde yaşayan insanlar, bu evde her zaman ‘tuhaf bir şeylerin döndüğünü’ ifade ediyor. Bir süre bu evde yaşayan Jack Krane, ‘Gia’nın ölümünden sonra bu ev hep ürkütücü oldu. Bu evde hayaletler olduğuna...