02 / 05 / 2024

Nice Trading Dış Ticaret ve İnşaat Anonim Şirketi adres

Nice Trading Dış Ticaret ve İnşaat Anonim Şirketi adres

Nice Trading Dış Ticaret ve İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu.

Xpres Trading Corp İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xpres Trading Corp İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faısel Mohamed Musıd Ahmed tarafından kuruldu.

Nice Door Mobilya Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nice Door Mobilya Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Nesipoğuz Daştan tarafından kuruldu.

Blu Trading Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blu Trading Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Rahmi Dağdanaşar tarafından kuruldu.

Yaşam For Trading Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam For Trading Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Khuloud Obedı ve Muhammed Hişham Barudi tarafından kuruldu.

Nice Ceramic Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nice Ceramic Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Bülent Acar tarafından kuruldu.

Qorena General Trading Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Qorena General Trading Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdelhakım M M Aban tarafından kuruldu.

Landmark Trading Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Landmark Trading Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Batoul Marachı tarafından kuruldu.

Aljoud Trading İç ve Dış Ticaret Şirketi kuruldu! 

Aljoud Trading İç ve Dış Ticaret Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Omar ve Mohammed Alzugib ortaklığında kuruldu... 

HC Trading Türkiye’den 1 milyon ton çimento alacak!

Dünya çimento ticaretinin devleri arasında gösterilen HC Trading, Türkiye’den önümüzdeki yıl  ilk etapta 1 milyon tonluk çimento satın alımı yapacak. 

Nas Trading Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nas Trading Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zahır Sıddıg Abubaker, Alı Al Shurbajı, Ahmed Mahgob  ve Hamad Sudan ortaklığında kuruldu. 

Al Atheer Trading Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Atheer Trading Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Can ve Feras Khalıl Mohammad Jaber ortaklığında kuruldu. 

Heya Trading Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Heya Trading Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat ve Ticaret Limited Şirketi MHD Ans Alhabbal ve MHD Saıd Alkılanı ortaklığında 300 bin TL sermaye ile 28 Kasım 2017'de kuruldu

Universal Specialty Trading İnşaat Sanayi iç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Universal Specialty Trading İnşaat Sanayi iç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Khaled Alhamwı tarafından kuruldu.

Nice Trading Dış Ticaret ve İnşaat Anonim Şirketi adres Haberi

Nice Trading Dış Ticaret ve İnşaat Anonim Şirketi adres


Nice Trading Dış Ticaret ve İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu. Nice Trading Dış Ticaret ve İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; Yurtiçinde ve yurtdışında inşaatları yapmak,inşaatlarda kullanılmak üzere gerekli tüm hammadde yardımcı madde,mamul ekipman ve teçhizatı yurtiçi ve yurtdışından temin etmek, distribütörlük yada bayiliğini yapmak,dağıtım kanalları oluşturmak,tanıtım satış ve pazarlamasını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Nice Trading Dış Ticaret ve İnşaat Anonim Şirketi adres: Ataşehir, Barbaros Mahallesi, DEreboyu Caddesi, Fesleğen Sokak, Uphill Towers...