02 / 05 / 2024

nida inşaat istinye projesi

nida inşaat istinye projesi

Nidapark İstinye "Lüks bir hayatın sınırları olmayabilir ama projesi çizilebilir!" sloganıyla satışa sunuldu. Metrekare birim fiyatının 23 bin TL'den başladığı proje 3 etaptan meydana geliyor...

İstinye'deki TTF Ulusal Kamp Merkezi inşaatı hızlandı!

İstinye'de 25 bin metrekarelik alanda inşa edilen kamp merkezinin inşaatı devam ediyor. TTF Başkanı Cengiz Durmuş, yenileme çalışmalarına ilişkin, "İnşaat faaliyetleri son hızla sürüyor" dedi...

İzmir İstinye Park inşaatı nedeniyle otobüs durakları değişti!

İstinye Park inşaatı nedeniyle Fahrettin Altay Aktarma Merkezi'nden kalkan otobüs hatlarında 30 Mayıs Pazartesi'nden itibaren geçerli olacak değişiklikler yaptı.

İzmir İstinye Park'ın inşaatı başlıyor!

İzmir İstinye Park AVM ve Otel inşaatı 2016 yılının ilk çeyreğinde başlıyor. Üçkuyular'da yükselecek projede AVM ve 211 odalı otel yer alıyor.

Vakıflar İstinye'de kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Sarıyer İstinye'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. İnşaat bedeli 11 milyon 650 bin TL olarak belirlendi.

Vakıflar Beyoğlu, Alibeyköy ve İstinye'de inşaat yaptıracak!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, Beyoğlu, Alibeyköy ve İstinye'de kar karşılığı konut inşaatı yaptıracak. İnşaatların toplam bedeli 15 milyon 731 bin 500 TL olarak belirlendi.

Nida Kule Levent projesi 56 bin metrekare inşaat alanına sahip!

2014 yılının ikinci çeyreğinde tamamlanması planlanan Nida Kule Levent projesi 56 bin metrekare inşaat alanına sahip...

Bay İnşaat Maslak Projesi için ruhsat aldı!

Bugüne kadar Beyza Konakları Tarabya, Bay Istinye Konakları gibi prestijli projelere imza atan Bay Inşaat'ın Son projesi Hilpark Suites Istinye'de yaşam başladı  

İnşaat sektörüne İş ve İşçi Sağlığı Eğitimi

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD), inşaat sektörü ve inşaat malzemeleri sanayisinin AB'ye uyumunu ve işbirliğini hedefleyen EUbuild Projesi çerçevesinde şirketlere yönelik `OHSAS 18001: İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Eğiti

En zenginler inşaat ve gayrimenkul şirketleri

Forbes'in En Zengin 100 Türk listesinde inşaat ve gayrimenkul şirketleri ağırlıkta.

Talimane'deki rezidans inşaatında kaza tehlikesi

Talimhane'deki rezidans inşaatından yola akan çamur, Dolapdere'ye inen yokuşu buz pistine çeviriyor. Önlem alınmazsa facia yaşanabilir.

Vakıflar'dan Çanakkale'de kat karşılığı inşaat

Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinde bulunan 629,24 metrekarelik arsaya kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

nida inşaat istinye projesi Haberi

nida inşaat istinye projesi

"Lüks bir hayatın sınırları olmayabilir ama projesi çizilebilir!" sloganıyla tanıtılan Nidapark İstinye projesi, Emlak Konut GYO güvencesiyle, Tahincioğlu imzası ile hayata geçiriliyor. 

Toplam 73 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Nidapark İstinye projesi 55 blok olarak yükseliyor. Projede 538 apart ünitesi, kapalı ve açık yüzme havuzları, fitness salonları yer alıyor. 


47 bin 500 metrekare genişliğindeki park ve otoparkıyla yaşam standartlarını en yükseğe çıkarmayı hedefleyen Nidapark İstinye, Sarıyer'de inşa ediliyor. Proje Loft Mimarlık ile Koray Tavuzer Mimarlık imzası ile tasarlanıyor. 


3 etaptan oluşuyor

Nidapark İstinye projesi 3 etaptan oluşuyor. Panorama, Vadi ve Koru etaplarından meydana gelen projenin Panorama etabı 24 blok ile 202 bağımsız bölümden, Koru etabı 12 blok ile 134 bağımsız bölümden, Vadi etabı ise 19 blok ile 202 bağımsız bölümden meydana...