05 / 05 / 2024

Nidakule Ataşehir ihale

Nidakule Ataşehir ihale

Nidakule Ataşehir açık artırma ihalesi yarın yapılacak. Emlak Konut GYO güvencesine sahip projede geçici teminat bedelinin 100 bin TL ile 250 bin TL arasında olması planlanıyor.

Nidakule Ataşehir'de dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Finans Merkezi Ataşehir'de gerçekleştirilen A+ofis projesi Nidakule Ataşehir projesinde yer alan 21 dükkan 19 Aralık Cumartesi günü saat 11:00'da açık artırma yöntemiyle satışa sunuluyor.

Emlak Konut projeleri ihaleye çıkıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) iki projesi için ihale zamanı geldi. İhaleler, Nidakule Ataşehir ve İstmarina için gerçekleştirilecek.

Vakıflar'dan İstanbul Ataşehir'de 739 milyon TL'lik otel yapım ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Genel Müdürlüğü, Ataşehir Yenisahra'daki 6 bin 793 metrekarelik arsaya yapım ve onarım karşılığı 5 yıldızlı otel yapımı için 27 yıllığına kiralama ihalesine çıkıyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Ataşehir'deki 87 ATM 10 yıllığına kiraya verilecek!

İstanbul İli Ataşehir Belediye Başkanlığı, Ataşehir'deki 87 ATM alanı için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 9 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022! 

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi merak ediliyor. Nidakule Ataşehir, Finans Merkezi'nin yanı başında yükseliyor. İşte Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022!

Dap Gayrimenkul'den Ataşehir'e yeni proje geliyor! Sağlıklı ev konsepti Ataşehir'e taşınıyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ataşehir ihalesine en yüksek teklifi DAP Gayrimenkul Geliştirme verdi. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Ataşehir Şerifali ihalesi bugün!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Ataşehir Şerifali projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Nidakule Ataşehir 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Nidakule Ataşehir" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

TOKİ, Ataşehir projesi için düğmeye bastı!

İstanbul ili, Ataşehir ilçesi, Şerifali Çiftliği GÖB Alanı 1. Etap 513 Konut ve 28 adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 18 Ocak 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Nidakule Ataşehir 2019 yıl sonu revize değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Nidakule Ataşehir projesi 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı yaptırılacak!

Ataşehir Kemal Sunal Kültür Merkezi'nin inşaatı arsa karşılığı ihale ediliyor. İhale 22 Ocak'ta gerçekleşecek...

Nidakule Ataşehir 2018 yıl sonu değerleme raporunu!

Emlak Konut GYO, Nidakule Ataşehir projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Ataşehir İçerenköy'e cami inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir İçerenköy'de inşa edilecek cami için bir ihale düzenledi. İhale 13 Ağustos Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Ataşehir Küçükbakkalköy'de 50.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Ataşehir Belediyesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'ndeki spor alanı imarlı 13 bin 625,00 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor...

Nidakule Ataşehir ihale Haberi

Nidakule Ataşehir ihale

Nidakule Ataşehir Rezidans'ta yer alan 21 adet dükkan açık artırma usulüyle satışa çıkarılıyor. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor.


Nidakule Ataşehir açık artırma ihalesi yarın saat 11.00'de, satış ofisinde gerçekleşecek. Projede başvurular bugün saat 17.30'a kadar kabul edilecek. 


Dükkan fiyatları 3 milyon 460 bin TL ile 9 milyon 890 bin TL arasında farklılık gösteren Nidakule Ataşehir Residence 30 katlı tek kule halinde yükseliyor. 


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Ataşehir Nidakule'de geçici teminat bedeli 100 bin TL - 250 bin TL şeklinde belirlendi. 


Nidakule Ataşehir Dükkanları'nın büyüklükleri 173 metrekareden başlıyor, 469 metrekareye kadar çıkıyor. Projede ihaleye katılacak kişilerin şartnamede belirtilen evrakları satış ofisine iletmesi isteniyor. 


Ataşehir Nidakule satış ofisi nerede?

Adres: Barbaros Mahallesi Begonya Sokak No:3 Ataşehir, İstanbul


Nidakule Ataşehir iletişim

Telefon : 444...