06 / 05 / 2024

Nidakule Göztepe telefon numarası

Nidakule Göztepe telefon numarası

Gayrimenkul danışmanlığını JLL Türkiye’nin yaptığı Nidakule Göztepe, kısa sürede yüzde 81 doluluk oranına ulaştı. Son olarak Evyap, Aviva ve Filoturk kiralamalarının gerçekleştirildiği Nidakule Göztepe projesi büyük ilgi görmeye devam ediyor.

ERA Gayrimenkul, Göztepe’deki yeni merkezine taşındı!

Gayrimenkul danışmanlığı sektörünün önemli oyuncularından olan ERA Gayrimenkul Türkiye, hizmet kalitesini daha da yükseltmek ve iş verimliliğini artırmak için önemli bir adım atarak, Göztepe’de yer alan Nidakule’deki yeni ofisine taşındı.

Fikirtepe Pırlanta Göztepe Evleri satış ofisi!

Fikirtepe Pırlanta Göztepe Evleri satış ofisi telefon numarası 0216 505 04 34 olarak belirlendi. Dairelerin 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandığı projede banka kredisiyle veya peşin olarak ödeme yapılabiliyor.

Fikirtepe Pırlanta Göztepe satış ofisi iletişim!

Bağdat Caddesi'ne 5 dakikalık mesafede bulunan proje toplam 8 bin 774 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Fikirtepe Pırlanta Göztepe satış ofisi iletişim telefon numarası 0216 505 04 34 olarak belirlendi.

Fikirtepe Pırlanta Göztepe iletişim!

Konum bilgisine göre Bağdat Caddesi'ne 5 dakikalık uzaklıkta bulunan projede daireler 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Fikirtepe Pırlanta Göztepe iletişim bilgisi kapsamında telefon 0216 505 04 34 olarak belirlendi.

Pırlanta Göztepe Kadıköy satış ofisi!

Konum bilgisine göre Bağdat Caddesi'ne 5 dakikalık mesafede bulunan proje toplam 446 adet konut ve 34 adet ticari birimden oluşuyor. Pırlanta Göztepe Kadıköy satış ofisi telefon 0216 505 04 34 olarak belirlendi.

Göztepe Yonca Konutları satış ofisi!

İstanbul İl'i Anadolu Yakası Göztepe'de bulunan proje 9 kat şeklinde yükseliyor. Göztepe Yonca Konutları satış ofisi telefon numarası 0 216 358 12 12 olarak belirlendi.

Pırlanta Göztepe Residence iletişim!

Pırlanta Göztepe Residence iletişim için 444 7 357 telefon numarasını arayabilirsiniz. Ödeme planı kapsamında yüzde 7 indirim uygulanan proje Bağdat Caddesi'ne 5 dakikalık mesafede yer alıyor.

Fikirtepe Pırlanta Göztepe iletişim!

Fikirtepe Pırlanta Göztepe iletişim için 0216 505 04 34 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Toplam 446 daire ve 34 mağazadan oluşan projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Kadıköy Pırlanta Göztepe satış ofisi!

Kadıköy Pırlanta Göztepe satış ofisi ile 0216 505 04 34 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Satış süreci devam eden projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

Nidakule Göztepe’de doluluk oranı yüzde 81’e ulaştı!

Gayrimenkul danışmanlığını JLL Türkiye’nin yaptığı Nidakule Göztepe, kısa sürede yüzde 81 doluluk oranına ulaştı. Son olarak Evyap, Aviva ve Filoturk kiralamalarının gerçekleştirildiği Nidakule Göztepe projesi büyük ilgi görmeye devam ediyor.

My City Göztepe satış ofisi!

My City Göztepe satış ofisi telefon numarası olarak 444 36 75 belirlendi. 2 kule şeklinde yükselen projede daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

My City Göztepe iletişim bilgileri!

My City Göztepe projesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. My City Göztepe iletişim bilgileri detayları için 444 36 75 telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

DKY Göztepe Office Park iletişim!

DKY Göztepe Office Park iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası (0216) 517 9 517 olarak belirlendi. Ön talep sürecinin başladığı proje DKY İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

Nidakule Göztepe telefon numarası Haberi

Nidakule Göztepe telefon numarası


Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve JLL Türkiye’nin danışmanlığını yaptığı Nidakule Göztepe projesi büyük ilgi görmeye devam ediyor. A Plus ofis kriterlerine uygun olarak geliştirilen ve ticari gayrimenkul alanında profesyonel hizmetler sunan JLL Türkiye danışmanlığıyla kiralamalarında önemli bir ivme kazanan proje, bu güne kadar yüzde 81 doluluk oranına ulaştı.


Alanında uzman ekibi, yerel, küresel bilgi birikimi ve yaptığı araştırmalarla ofis pazarının nabzını tuttuklarını belirten JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, “Ülkemizde ofis pazarı son 10 yıldır hızla büyüyor ve büyümeye de devam edecek. Bu hızlı devinim çerçevesinde nitelikli projeler hayatlarını sürdürebilecek ve yoğun rekabet ortamının yaşandığı piyasada doğru stratejik adımlar atan projeler adından söz ettirmeye devam edecek. Bu doğrultuda JLL Türkiye olarak bu denli önemli bir proje olan Nidakule Göztepe’de...