06 / 05 / 2024

nidapark beşiktaş ödülleri

nidapark beşiktaş ödülleri

İSTANBUL Beşiktaş'ta konumlanan, samimi mahalle hayatı yaratma hedefiyle inşa edilen 'Nidapark Beşiktaş', Sign of the City Awards gecesinde 'Devam Eden En İyi Rezidans Ödülü'nü kazandı. Projede 58 rezidans daire yer alıyor.

Beşiktaş Akatlar'daki kentsel dönüşüm mağduriyeti Meclis gündeminde!

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Evrim Rızvanoğlu, İstanbul Beşiktaş Akatlar'da yaşanan kentsel dönüşüm ile ilgili olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin yanıtlaması istemiyle soru önergesi verdi. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi? Karlı gayrimenkul yatırımı yapmak için buna dikkat!

Dükkan ve iş yerlerinin fiyatlarında yaşanan artışlar da aynı konut fiyatları gibi ilerliyor. Bir vatandaş, Beşiktaş'ta satılık olan dükkanın fiyatının 1.5 milyon dolar olmasına tepki gösterdi. Peki Beşiktaş'ta dükkan mı, Miami'de ev mi?

Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için 1,5 milyon dolar istendi! Sosyal medya yıkıldı!

Konut fiyatları gündemden bir kez olsun düşmezken güne bir yenisi daha eklendi. Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için istenilen ücret resmen dudak uçuklatacak cinsten. İşte sosyal medyayı yıkan o haber...

İstanbul'da kentsel dönüşüm hızlandı: Maltepe'de 4 bin 90,  Beşiktaş'ta 603 riskli bina yıkıldı!

Türkiye'nin en büyük nüfusuna sahip İstanbul'da beklenen olası Marmara depremi nedeniyle kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. İşte Maltepe ve Beşiktaş'taki çalışmalara ilişkin detaylar...

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Day Tarım İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 143 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Eren Tümer tarafından açıldı.

Beşiktaş'ta 12 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

İstanbul 10. İcra Dairesi Beşiktaş Rumeli Hisarı Mahallesi'nde yer alan dükkanı 12 milyon TL bedelle icradan satışa çıkardı.

Pena Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Pena Tekstil Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Sabri Dinler tarafından kuruldu.

Yardımcı Gıda İnşaat Dış Ticaret Ve Turizm Tekstil İmalat Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Yardımcı Gıda İnşaat Dış Ticaret Ve Turizm Tekstil İmalat Sanayi Limited Şirketi Beşiktaş Şubesi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Yardımcı tarafından açıldı.

Kalafatoğlu Dış Ticaret Ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Kalafatoğlu Dış Ticaret Ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon 125 bin TL sermaye bedeli ile Arman Aydın tarafından açıldı.

Beşiktaş'ta çökme yaşanan sokaktaki kumpir dükkanları boşaltıldı!

Beşiktaş'ta araç trafiğine kapalı sokakta yolun çökmesi nedeniyle, önlem amaçlı olarak 16 kumpir dükkanı tahliye edildi.

Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı!

Kırgın Çiçekler dizisinde canlandırdığı Songül karakteri ile ünlenen Gökçe Akyıldız, Beşiktaş'ta çikolata dükkanı açtı.

Başak-Tur Personel Taşımacılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Tic.Ltd.Şti Beşiktaş Şubesi açıldı!

Başak-Tur Personel Taşımacılık İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ve Dış Tic.Ltd.Şti Beşiktaş Şubesi bugün 700 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

nidapark beşiktaş ödülleri Haberi

nidapark beşiktaş ödülleri

İSTANBUL Beşiktaş'ta konumlanan, samimi mahalle hayatı yaratma hedefiyle inşa edilen 'Nidapark Beşiktaş', Sign of the City Awards gecesinde 'Devam Eden En İyi Rezidans Ödülü'nü kazandı. Projede 58 rezidans daire yer alıyor. 


TAHİNCİOĞLU Gayrimenkul Sign of the City Awards'da "Devanı Eden En İyi Rezidans" kategorisinde ödüle layık görüldü. 6 Kasım'da gerçekleştirilen törende, Nidapark Beşiktaş'ın ödülünü Tahincioğlu Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Soner Akpınar aldı. Beşiktaş'ta Ihlamur Caddesi üzerinde bulunan Nidapark Beşiktaş, Beşiktaş iskelesine yürüme mesafesinde. Boğaziçi Köprüsü bağlantı yoluna ise 250 metre uzaklıktaki konumu sayesinde konut sahiplerine İstanbul'un her noktasına rahat ulaşım imkanı sunuyor. 


BALKON VE TERASLI EVLER

36 metrekare ile 79 metrekare arasında değişen stüdyo. 64 metrekare ile 78 metrekare arasında değişen 1 + 1 ve 108 metrekare ile 145...