02 / 05 / 2024

Nidapark Çengelköy yeni yıl kampanyası

Nidapark Çengelköy yeni yıl kampanyası

Nidapark Çengelköy'de yılın son avantajlı ödeme planı sunuluyor. 36 ay 0 faiz imkanı sağlanan proje İstanbul Anadolu Yakası Çengelköy'de inşa ediliyor.

Tahincioğlu'ndan konut almak isteyenlere büyük fırsat! Vadeler uzatıldı, peşinatlar düştü! 

Tahincioğlu konut almak isteyenler için; Nidapark Ataşehir, Nidapark Çankaya, Nidapark Çengelköy ve Nidapark Gündoğan projelerinde geçerli olacak yeni kampanya ve avantajlı ödeme seçenekleri oluşturdu.

Nidapark Çengelköy'de 1,99 faizle 36 ay vade fırsatı!

Nidapark Çengelköy'de 1,99 faizle 36 ay vade fırsatı sunuluyor. Nidapark Çengelköy projesinde toplam 207 adet bulunuyor.

Çengelköy Vera lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Çengelköy Vera projesinde lansmana özel fiyatlarla satışlar başladı. Peki Çengelköy Vera'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Çengelköy Meydan satışta! Yeni proje! 

Çengelköy Meydan projesinde konut satışları başladı. Peki Çengelköy Meydan'da hangi konut tipleri var? Projede konut fiyatları ne kadar? İşte Çengelköy Meydan ile ilgili merak edilenler... 

Viridis Çengelköy peşinde yüzde 10'a varan indirim fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Viridis Çengelköy projesinde konut satışları devam ediyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 10'a varan indirim fırsatı sulunuyor. Peki Viridis Çengelköy'de konut fiyatları ne kadar? 

Lim Hill Çengelköy satışta! Yeni proje! 

Lim Hill Çengelköy projesi, İstanbul'un Anadolu Yakası'nın gözde lokasyonlarından olan Çengelköy'de yükseliyor. Projede inşaat çalışmaları ve satışlar başladı. Peki Lim Hill projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler..

Viridis İnşaat'tan 2,5 milyar TL'lik 3 dev proje! Çengelköy, Riva ve Reşadiye'ye yeni konutlar geliyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün yeni isimlerinden Viridis; Reşadiye, Çengelköy ve Riva’da hayata geçecek olan projeleri için toplam 2,5 milyar TL’lik yatırıma imza atıyor.

Nidapark Çengelköy'de yüzde 10 peşin 24 ay vade fırsatıyla! Son 15 konutu kaçırmayın!

Nidapark Çengelköy projesinde yüzde 10 peşin 24 ay vade fırsatıyla son 15 konutun satışı devam ediyor. İşte Nidapark Çengelköy projesi ile ilgili ayrıntılar...

Vadi Çengelköy 25 ay faizsiz ödeme fırsatıyla satışta! Yeni Proje!

Huma yapı imzasıyla hayata geçirilen Vadi Çengelköy projesi 25 ay faizsiz ödeme fırsatıyla satışa çıktı. Peki Vadi Çengelköy konut fiyatları ne kadar? İşte Vadi Çengelköy konut fiyat listesi.

Medeniyetler Çengelköy lansmana özel 12 ay vadesiz taksit fırsatıyla ön satışta! Yeni proje! 

Medeniyetler Yapı imzasıyla hayata geçirilen Medeniyetler Çengelköy projesinde lansmana özel yüzde 50 peşin, kalanı 12 ay vadesiz taksit fırsatıyla ön satışlar başladı. Peki Medeniyetler Çengelköy'de konut fiyatları ne kadar? 

Çengelköy Sadıkoğlu Konutları ön talep topluyor! Çengelköy'e 129 yeni konut!

Sadıkoğlu Holding, Çengelköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Çengelköy Sadıkoğlu Konutları'nda ön talep süreci başladı. İşte Çengelköy Sadıkoğlu Konutları ile ilgili merak edilenler... 

Nidapark Çengelköy’de tarihi konut kampanyası başladı! Yüzde 10 peşinatla, ödemeler 2023'te!

Nidapark Çengelköy projesinde Tarihi Konut Kampanyası başladı. Başlatılan yeni kampanyada yüzde 10 taksitli peşinat verilerek ev sahibi olunabiliyor, ayrıca 36 ay 0,99 vade farkıyla ödemeler 2023'te başlıyor.

Nidapark Çengelköy'de bahar fırsatı! Yüzde 5 indirim ve yüzde 0,99 faiz avantajıyla ev sahibi olun! 

Nidapark Çengelköy'de bahar fırsatı başladı. Bu kapsamda projede yüzde 5 indirim ve 48 ay yüzde 0,99 faiz fırsatıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

Nidapark Çengelköy yeni yıl kampanyası Haberi

Nidapark Çengelköy yeni yıl kampanyası

Nidapark Çengelköy projesi, gayrimenkul sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Tahincioğlu Holding imzasıyla inşa ediliyor. 

Yılın son avantajlı ödeme planının sunulduğu Nidapark Çengelköy projesi İstanbul Anadolu Yakası Çengelköy'de hayata geçiriliyor. 

Az katlı ve yatay mimari anlayışla inşa edilecek olan Tahincioğlu Nidapark Çengelköy projesinde 36 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. Projede yer alan konutlar 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1, 4,5+1, 5,5+1 olarak tasarlandı. 

Tahincioğlu Nidapark Çengelköy projesindeki konutlar, konfor ve lüks bir yaşantının dışında tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs koşullarına da uygun olarak tasarlandı.

Blok sayısının 12 olarak belirlendiği Nidapark Çengelköy projesinde toplam 207 konut yer alıyor. Proje kapsamındaki konutların alanları 135 metrekare ile 450 metrekare arasında değişiyor. 

Sosyal alanlarıyla dikkat çeken Nidapark Çengelköy projesinde sauna, çocuk oyun alanı, açık ve...