28 / 04 / 2024

Viridis İnşaat'tan 2,5 milyar TL'lik 3 dev proje! Çengelköy, Riva ve Reşadiye'ye yeni konutlar geliyor!

Viridis İnşaat'tan 2,5 milyar TL'lik 3 dev proje! Çengelköy, Riva ve Reşadiye'ye yeni konutlar geliyor!

Firma: Viridis

Türkiye gayrimenkul sektörünün yeni isimlerinden Viridis; Reşadiye, Çengelköy ve Riva’da hayata geçecek olan projeleri için toplam 2,5 milyar TL’lik yatırıma imza atıyor.



İsminin anlamını yeşilden alan Viridis, İstanbul’un tarihi yapısını ve doğasını kendi mimari çizgisiyle birleştirerek,  toplamda  2,5 milyar TL’lik yatırım hayata geçiriyor.

Viridis Kurucu Ortağı Zaid Al-Aifari, bir evin yaşam alanı olmasından öte, sahibini yansıtan yaşam tarzına uygun, konforlu ve mutlu bir ambiyans sağlaması gerektiğine inanındıklarını söyleyerek '' Aslında evlerimiz, sevdiklerimizle birlikte paylaştığımız güvenilirbarınma alanlarımızdır. Biliyoruz ki evimiz, değerini zamanın ötesine taşıması gereken bir yatırım…'' ifadelerini kullandı.

Viridis, lüks dokunuşlara sahip projeleri güçlü bir alt yapı eşliğinde ve en yüksek güvenlik standartlarıyla inşa ediliyor. 

Temel hedeflerinin yurt dışı projelerinde olduğu gibi insanların barınma ihtiyaçlarına konforlu, ferah, merkezi,
çevreye duyarlı ve estetik değeri yüksek yaşam alanları ile cevap vermek olduğunu açıklayan Zaid Al-Aifari '' Bu noktada projelerimizdeki inşaat kalitesini azami ölçüde önemsiyoruz.

Projelerimizin inşa süreçlerini, deprem riski taşıyan İstanbul'da öngörülen standartlardan daha üst düzeyde malzeme ve işçilikle gerçekleştiriyoruz. İstanbul'un değişken iklimine uygun su ve ısı yalıtımını, ailelerin huzurlu yaşamalarını sağlayan ses yalıtımını önemsiyoruz.  Viridis  olarak sadece sosyal donatılar ve peyzajla değil, gözle görülmeyen teknik altyapı bileşenleriyle de uzun yıllar boyunca keyifli ve güvenli yaşam alanları sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Viridis İnşaat tan 2,5 milyar TL lik 3 dev proje! Çengelköy, Riva ve Reşadiye ye yeni konutlar geliyor!
BUTİK VE PRESTİJLİ YAŞAM PROJESİ: VİRİDİS REŞADİYE!

Viridis’in hayata geçirdiği ve teslim aşamasına getirdiği ilk projesi Viridis Reşadiye “İstanbul Çekmeköy’ün yemyeşil semti Reşadiye’de butik bir proje olarak inşa ediliyor.

Farklı büyüklüklerde havuzlu villalardan oluşan bu yaşam projesi, özel peyzaj tasarımı ve Reşadiye’nin benzersiz yeşil tabiatı ile birlikte sakinlerine şehir hayatının karmaşasından uzak, eşsiz bir doğal yaşam deneyimi sunuyor.

Viridis İnşaat tan 2,5 milyar TL lik 3 dev proje! Çengelköy, Riva ve Reşadiye ye yeni konutlar geliyor!

58 KONUTLU VİRİDİS ÇENGELKÖY GELİYOR!

İstanbul’un doğası ve tarihi ile gözde semtlerinden Çengelköy’de inşası devam eden,  Boğaz
manzarası olan Viridis Çengelköy 2+1’den 4+1’e, dubleks dairelerin bulunduğu 4 blokta toplam 58 adet bağımsız bölümden oluşuyor. 

Konumu ve özel peyzaj alanları ile sakinlerine daire sahibi olmanın ötesinde konforlu bir yaşam sunacak olan Viridis Çengelköy, İstanbul’un her iki yakasına birçok farklı ulaşım seçeneği sunan prestijli projeler arasında yer
alıyor. Yılın son çeyreğinde projeyi sakinlerine teslim edilmesi planlanıyor.

Viridis İnşaat tan 2,5 milyar TL lik 3 dev proje! Çengelköy, Riva ve Reşadiye ye yeni konutlar geliyor!

RİVA'YA 200'DEN FAZLA YENİ MÜSTAKİL VİLLA GELİYOR!

Viridis’in ruhsat aşamasının tamamlanmasının ardından Riva’da yaklaşık 120 bin metrekare alan üzerine 5
farklı tip ve büyüklükte 200’den fazla müstakil villa inşa edilmesi planlanıyor.

WEB:viridis.com.tr

TEL: 444 3 110

Tahincioğlu Nidapark Çankaya satışta! Yeni proje!

Geri Dön