13 / 05 / 2024

Nidapark İstinye satışları

Nidapark İstinye satışları

Emlak Konut Projeleri arasında 2018'in ilk üç ayında en çok satış yapan dört projeden ikisi Tahincioğlu’nun...

İstinye Nidapark telefon numarası!

Nidapark İstinye projesi toplamda 136 adet daireden meydana geliyor. İstinye Nidapark telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya satışta! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satışlar başladı. İşte Tahincioğlu Nidapark Çankaya ile ilgili detaylar...

Tahincioğlu Nidapark İstinye satış fiyatları!

Tahincioğlu Nidapark İstinye satış fiyatları kapsamında projedeki dairelerin metrekare birim fiyatı 23 bin TL'den başlıyor...

Nidapark İstinye 3 etaptan oluşuyor! Satışlar başladı!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle hayat geçirilen Nidapark İstinye projesinde satışlar başladı. Nidapark İstinye projesinde TL bazında ve 60 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor.

Nidapark İstinye satışta! 60 ay 0 faizle!

Tahincioğlu'nun, hayata geçirdiği Nidapark İstinye projesinde TL bazında ve 60 ay sıfır faizle satışlar başladı..

Nidapark Bomonti satışa çıktı!

Tahincioğlu tarafından Şişli Bomonti'de hayata geçirilen Nidapark Bomonti projesinde ön satışlar başladı. 727 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkan projede 536 daire, 102 ofis ve 12 mağaza yer alıyor.

Tahincioğlu Nidapark İstinye satılık!

15 bin 525 metrekare alan üzerinde Emlak Konut GYO güvencesiyla hayata geçirilecek olan Tahincioğlu Nidapark İstinye projesinin detayları netleşti. İşte, Tahincioğlu Nidapark İstinye satılık daire seçenekleri..

Nidapark İstinye satış ofisi!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasına sahip Nidapark İstinye projesinde 136 adet apart ünite yer alıyor. Nidapark İstinye satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Nidapark Kayaşehir'in ön satışları başladı!

İstanbul Kayaşehir'de Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Nidapark Kayaşehir'in ön satışları başladı. Nidapark Kayaşehir'de 1000'in üzerinde bağımsız birim yer alacak.

Nidapark Başakşehir'de satışlar başladı!

Gayrimenkul sektörünün en önde gelen isimlerinden olan Tahincioğlu imzası altında İstanbul’un parlayan yıldızlarından Başakşehir’de oluşturulan Nidapark Başakşehir projesinde artık satışlar başladı.

Nidapark Başakşehir’de satışlar başladı!

Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Başakşehir’de projelendirdikleri Nidapark Başakşehir’de satışların başladığını açıkladı.

Nidapark projesinde satışlar ne zaman başlayacak?

Tahincioğlu'nun Başakşehir'de 374 konut ve 48 mağazalı projesi Nidapark'ta satışa başlandı. Dairelerin satış fiyatının 459 bin liradan başladığı proje, 2 yılda bitecek.

Nidapark Seyrantepe'de satışlar başladı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerindenTahincioğlu'nun yeni konut projesi Nidapark Seyrantepe'de satışlar başladı. Nidapark Seyrantepe'de yer alan 368 dairenin büyüklüklerinin 79-349 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark projesi satışa sunuldu!

Tahincioğlu Gayrimenkul'un yeni konut projesi Nidapark Seyrantepe'de satışlar başladı. Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, konutların Aralık 2016'da tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesini planladıklarını belirtti.

Nidapark İstinye satışları Haberi

Nidapark İstinye satışları


Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirdiği ayrıcalıklı projelerle, konut ve ofis sahibi olmak isteyenlerin tercih ettiği Tahincioğlu, Başakşehir’de ve İstinye’de hayata geçirdiği lüks konut projeleri Nidapark Kayaşehir ve Nidapark İstinye projeleri ile en çok satış yapan firma oldu. Avrupa yakasının yükselen değeri Nidapark Kayaşehir projesi, Emlak Konut GYO projeleri arasında yılın ilk üç ayında; 145 bağımsız bölüm ve 133.591 milyon TL'lik ciro ile satış rekoruna imza attı. Nidapark Kayaşehir, ulaştığı adet ve ciroyla yine Emlak Konut projeleri arasında birinci sıraya yükseldi. Nidapark İstinye projesi ise 105.2 milyon TL'lik ciroyla en çok satış yapan projeler arasında ilk dörtte yerini aldı.

İstanbul’un yükselen bölgelerinden biri olan Başakşehir’de yeni bir yaşam alanı meydana...