29 / 04 / 2024

Nidapark Kayaşehir tanıtım toplantısı

Nidapark Kayaşehir tanıtım toplantısı

Bugüne kadar imza attığı konut, ofis ve AVM projeleriyle fark yaratan Tahincioğlu, Emlak Konut GYO A.Ş. ile İstanbul’un hızla gelişen bölgelerinden Başakşehir'in yükselen semti Kayaşehir’de, hayata geçireceği yeni projesi Nidapark Kayaşehir’i tanıtıyor.

KİPTAŞ Mihmandar projesinin tanıtımı yapıldı! Nevşehir'e KİPTAŞ imzası!

KİPTAŞ Mihmandar projesinin tanıtımı yapıldı. İşte KİPTAŞ Mihmandar projesine ilişkin tüm ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Nidapark Kayaşehir projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO İstanbul, Başakşehir, Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili olarak Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan gayrimenkul kira değerleme raporunu yayınladı. 

Emlak Konut Nidapark Kayaşehir 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nidapark Kayaşehir projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Nidapark Kayaşehir 2018 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Nidapark Kayaşehir projesinin 2018 değerleme raporu yayınlandı...

Nidapark Kayaşehir 2017 değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Nidapark Kayaşehir 2017 değerleme raporu yayınlandı.

Nidapark Kayaşehir'in değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut, KAP'ta Başakşehir, Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Nidapark Kayaşehir projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Nidapark Kayaşehir'in değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Emlak Konut Nidapark Kayaşehir'in değerleme raporu yayınlandı.

Kayseri Palas Gençlik Merkezi'nin tanıtımı gerçekleşti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıoğlan ilçesine bağlı Palas Mahallesi’nde hayata geçirdiği Palas Kadın ve Gençlik Merkezi’nin tanıtımı gerçekleşti.

Nidapark Kayaşehir Evleri 20 yıl vade kampanyası!

Emlak Konut GYO kampanyası kapsamında ev satın almayı kolaylaştıran Nidapark Kayaşehir projesi, 240 aya kadar taksit olanağı sunuyor. Nidapark Kayaşehir evleri 20 yıl vade kampanyası detayları…

Nidapark Kayaşehir 240 ay vade kampanyası!

İstanbul Avrupa Yakası'nda Başakşehir'e bağlı Kayaşehir'de inşa edilen Nidapark Kayaşehir projesi de Emlak Konut'un "Güçlü Türkiye İçin Birlik Vakti" isimli konut satış kampanyasına katıldı.

Nidapark Kayaşehir 2016 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Nidapark Kayaşehir 2016 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Nidapark Kayaşehir’in yüzde 35’i satıldı!

Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Kayaşehir’de konutlar tüketiciden yoğun ilgi gördü. Yüzde 35’i satılan projede daire fiyatları 499 bin liradan başlıyor. Projenin Haziran 2018’de teslim edilmesi planlanıyor.

Nidapark Kayaşehir de Mannequin Challenge akımına katıldı!

Ünlü isimler, futbol kulüpleri ve hemen her sektörden çeşitli markaların katıldığı sosyal medyanın yeni trendi haline gelen hareketsiz video konsepti 'Mannequin Challenge', Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir satış ofisi çalışanlarını ve ziyaretçilerini de dondurdu.

Nidapark Kayaşehir tanıtım toplantısı Haberi

Nidapark Kayaşehir tanıtım toplantısı

Bugüne kadar imza attığı konut, ofis ve AVM projeleriyle fark yaratan Tahincioğlu, Emlak Konut GYO A.Ş. ile İstanbul’un hızla gelişen bölgelerinden Başakşehir'in yükselen semti Kayaşehir’de, hayata geçireceği yeni projesi Nidapark Kayaşehir’i tanıtıyor.


Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu ve Tahincioğlu Genel Müdürü Alpaslan Çalım’ın katılımıyla gerçekleşecek basın toplantısı 29 Eylül'de...