07 / 05 / 2024

Nidapark telefon

Nidapark telefon

Başakşehir Yeni Merkez 'e yakın konumda inşa edileceği projede toplam 374 adet daire yer alıyor. Nidapark Başakşehir teslim tarihi Ekim 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Nidapark Küçükyalı Evleri telefon!

İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe-Küçükyalı bölgesinde yükselen Tahincioğlu Nidapark Küçükyalı projesinde oturum 2020 yılında başlayacak...

İstinye Nidapark telefon numarası!

Nidapark İstinye projesi toplamda 136 adet daireden meydana geliyor. İstinye Nidapark telefon numarası haberimizde yer alıyor.

Nidapark Bomonti Tahincioğlu satış ofisi!

Nidapark Bomonti Tahincioğlu satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi. Memorial Şişli Hastanesi'ne yakın konumda olan proje 3 blok halinde inşa edilecek.

Başakşehir Nidapark Residence satış ofisi!

Başakşehir Nidapark Residence satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile yükselen projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor.

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu satış ofisi!

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu satış ofisi ile 444 4 846 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Toplam 348 konut ve 48 ticari üniteden oluşan projenin 2017 yılının son çeyreğinde son teslim edilmesi öngörülüyor.

Başakşehir Nidapark iletişim bilgileri!

Başakşehir Nidapark iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi. Daire fiyatları 552 bin TL'den başlangıç gösteren proje 5 blok halinde inşa ediliyor.

Başakşehir Nidapark satış ofisi telefon!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan proje 5 blok şeklinde yükselecek. Proje Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak. Başakşehir Nidapark satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi.

Başakşehir Nidapark satış ofisi!

Daire alanlarının 88 metrekareden başladığı proje Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilecek. Proje 5 blok şeklinde yükselecek. Başakşehir Nidapark satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi.

Zeytinburnu Nidapark Denizatı satış ofisi!

Zeytinburnu Nidapark Denizatı satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilecek proje ofis, ticaret alanları ve konutlardan oluşuyor.

Nidapark Başakşehir satış ofisi!

Nidapark Başakşehir satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi. Ön satışların yakın zamanda başlaması öngörülen proje Başakşehir Yeni Merkez'e yakın mesafede inşa edilecek.

Başakşehir Nidapark iletişim!

Başakşehir Nidapark iletişim için 444 4 846 telefon numarasını arayabilirsiniz. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile inşa edilecek proje 103 bin 277 metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek.

Nidapark Seyrantepe telefon numarası!

Nidapark Seyrantepe'de banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Dairelerin 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede 1+1'den 5+1'e kadar tüm daireler yer alıyor. İşte Nidapark Seyrantepe telefon numarası...

Seyrantepe Nidapark Evleri iletişim bilgisi!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşan Seyrantepe Nidapark Evleri iletişim bilgisi kapsamında projenin satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 444 48 46...

Nidapark telefon Haberi

Nidapark telefon

Toplam 24 bin metrekare alan üzerinde yayılacağı proje ulaşım bilgisine göre Evvel İstanbul'un yanında ve Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak.


5 blok şeklinde yükselecek olan projede daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Emlak Konut GYO'nun Kayabaşı 5.etap arazisi üzerine yayılacak.


Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirileceği projede daire büyüklükleri 88 metrekare ile 314 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Nidapark Başakşehir teslim tarihi Ekim 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede ödeme planına göre projede 120 aya kadar varan vadelendirme imkanı sunuluyor.


Daire fiyatlarının 459 bin liradan başlangıç gösterdiği projede spor alanları, yüzme havuzları, çok amaçlı salon, fitness, sauna, hamam, çocuk oyun alanları, otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Adres: Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı Yolu...