18 / 05 / 2024

niğbaş beton sanayi spk

niğbaş beton sanayi spk

Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş. Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri:VII,No:54 sayılı tebliği esaslarına istinaden KAP'a açıklama yaptı.

Boğaziçi Beton'dan 250 milyon liralık sözleşme! Dünyanın en büyük beş tesisinden biri olacak!

Boğaziçi Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kalyon İnşaat San. ve Tic. A.Ş. ile Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. İstanbul Havalimanı MRO Tesisleri (Faz 2) İnşaat Yapımı için 250 milyon liralık hazır beton sözleşmesi imzaladı. 

Yeditepe Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Meryem Şimşek ve Ramazan Kabakılıç ortaklığında kuruldu.

Massey İnşaat Hafriyat Nakliyat Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Massey İnşaat Hafriyat Nakliyat Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Rabia Güneyse tarafından kuruldu.

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle imarlı ve KDV'den muaf arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı sanayi tesis alanı imarlı arsa satacak. Söz konusu arsa için 24 taksit imkanı sağlanıyor.

İstanbul'un ihracatında başrolü sanayi sektörü oynuyor!

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) verilerinden derlenen detaylara göre, İstanbul'da faaliyet gösteren şirketlerin ihracatında başrolü sanayi sektörü oynuyor.

O ildeki sanayi sitesinde 24 iş yeri inşa ettirilecek! 

S.S. Muş Bulanık 2 Nolu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı,  sanayi sitesinde 24 iş yeri inşa ettirecek. Söz konusu ihale 23 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

Yarçim Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yarçim Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Resul Yardımcı tarafından kuruldu.

Ak Kar Yapı Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Kar Yapı Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 30 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Altun, Rahmi Bozyel ve Sinan Teksarı tarafından kuruldu.

Niğde Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde 24 adet iş yeri yaptırılacak!

Niğde Bor Ayder Dericiler ve Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 24 adet iş yeri yaptıracak.

Hatay Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde 183 adet iş yeri yaptırılacak!

Hatay Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği 183 adet iş yeri yaptıracak. 

PENTİ Pijama festivali: 1 alana 1 bedava! Penti 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

İç giyim markası Penti tüm kampanyalarına ek ‘Pijama Festivali’ni başlattı.

Akyapı yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Son bir yıl içinde Limonlu Bahçe Konakları, Metkap ve Big Country projeleriyle 3 milyar TL'lik yatırıma başlayan Akyapı, inşaatlarına son sürat devam ederken yeni projeleri için de arsa yatırımları yapıyor. Başta sanayi ve ticari projeleri için hazırlıkta olan Akyapı, Dudullu, Hadımköy, Başakşehir v

Efe Ege Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Ege Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Ersin Işık tarafından kuruldu.

niğbaş beton sanayi spk Haberi

niğbaş beton sanayi spk

Niğbaş Niğde Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den konuyla ilgili olarak KAP'a şu açıklama yapıldı;


''31 Ağustos 2012 tarihli özel durum açıklaması ile bildirmiş olduğumuz sermaye artırımından sonra kalan  1 milyon 343 bin 998 TL fon tutarı, Eylül  2012 döneminde işletme sermayesi olarak kullanılmıştır. Yapılan Harcama ile birlikte sermaye artışından gelen fonların tamamı kullanılmış olmaktadır.''...