07 / 05 / 2024

Niğde asfalt yenileme çalışmaları

Niğde asfalt yenileme çalışmaları

Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte kentteki yıpranmış ve bozuk yolların onarımına başladı.

Niğde Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi'nde hak sahiplerine ödemeler yapıldı!

Niğde'de Kale Çevresi Kentsel Yenileme Projesi’nde anlaşılan hak sahiplerine ödemelerin başlandığı belirtildi.

Niğde için kamulaştırma kararı!

Niğde İli, Merkez İlçe Sınırları İçerisinde Cumhurbaşkanı Kararı ile İlan Edilen Yenileme Alanı Kapsamında Bulunan Bazı Taşınmazların Kentsel Yenileme Projesi Kapsamında Niğde Belediye Başkanlığı Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

TOKİ Niğde Efendibey 2. Etap'ta sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ Niğde Efendibey Mahallesi 2. Etap 1. Bölge Kentsel Yenileme Konut Projesi kapsamındaki konutlar için sözleşme dönemi başlıyor.

TOKİ Niğde Efendibey'de sözleşme dönemi sona eriyor!

Niğde Efendibey Mahallesi 1. Etap 2. Kısım Kentsel Yenileme Projesi kapsamında yer alan konutlar için sözleşme imzalama işlemleri bugün itibariyle sona eriyor.

Niğde Efendibey Konutları sözleşme dönemi başladı.

Niğde Efendibey Mahallesi 1. Etap 2. Kısım Kentsel Yenileme Projesi Sözleşme İmzalama İşlemleri bugün başladı...

TOKİ Niğde Efendibey 1. Etap başvuruları bugün başlıyor!

Niğde Efendibey 1.Etap Kentsel Yenileme Projesinde yer alan 74 adet konut için başvurular 2 Ekim-29 Aralık 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.

Niğde TOKİ Efendibey sözleşme tarihleri!

Niğde Efendibey Mahallesi 1.Etap Kentsel Yenileme Konut Projesi kapsamındaki konutlar için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Niğde Efendibey Kentsel Yenileme Projesi'nde sözleşme heyecanı!

TOKİ'nin Niğde Efendibey Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi Sözleşme İmzalama İşlemleri yarın başlıyor.

Niğde'de asfalt yenileme çalışmaları başladı!

Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte kentteki yıpranmış ve bozuk yolların onarımına başladı.

Sultanbeyli'de asfalt yenileme çalışmaları başladı!

Sultanbeyli Belediyesi ilçenin birçok noktasında çalışmalarına devam ediyor. Asfalt yenileme, kaldırım imalatı çalışmalarının yanı sıra diğer kurumlarda Sultanbeyli’nin sorunlarının giderilmesi için hizmetlerini sürdürüyor.

Niğde Belediyesi'nden asfalt rekoru!

Geçtiğimiz yıl asfalt sezonunda 70 bin ton sıcak asfalt dökerek Niğde’de tüm zamanların rekorunu kıran Niğde Belediyesi, bu yıl da asfalt sezonuna hızlı bir giriş yaptı.

Niğde'deki alt yapı ve asfalt çalışmaları ne durumda?

Niğde Merkez Aşağı Kayabaşı Mahallesi Kapıcıoğlu sokakta alt yapı ve asfalt çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Niğde Belediyesi şehrin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmaya devam ediyor.

Kayseri'de asfalt yenileme ihalesine 4 firma katıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yaz döneminde şehrin değişik yerlerinde asfalt çalışması yapacak. Bu doğrultuda sıcak asfalt kaplaması yapacak firmayı belirlemek amacıyla ihale düzenledi. İhaleye 4 firma katıldı.

Niğde asfalt yenileme çalışmaları Haberi

Niğde asfalt yenileme çalışmaları
NİĞDE Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler havaların ısınmasıyla birlikte asfalt sezonunu açarak bozulmuş ve yıpranmış yollarda asfalt yama çalışmalarına başladı.


Niğde Kış mevsimi sonrasında bütünlüğü bozulmuş yolların sürücülere zor anlar yaşatmaması için Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yama çalışmalarının startını verdi. Ara sokaklar ve şehrin en ücra köşelerine kadar hizmet ulaştıran ekipler, asfaltsız yol bırakmamayı hedefliyor. Kentin yollarının daha kaliteli bir görünüme sahip olması için çalışmalara devam edildiğini söyleyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Ekiplerimiz ihtiyaç olan her yere anında müdahale ediyor. Hergün gelişen kentimizde yeni güzergahlar oluşuyor. Bizde yeni güzergahlara yeni yollar yapıyoruz. Niğde'mizi cazibe merkezi haline getiren kentsel dönüşüm ve diğer büyük projelerimizin yanı sıra asfalt çalışmalarımız da sürüyor''...