29 / 04 / 2024

Niğde Efendibey son başvuru

Niğde Efendibey son başvuru

TOKİ Niğde Efendibey 1.Etap başvuruları yarın sona eriyor. Toplamda 94 adet 3+1 nitelikli konutun satışa sunulduğu projede fiyatlar 156.109 TL'den başlıyor.

TOKİ Niğde 2023 projesinde son dakika değişikliği! 285 yeni konutu kaçırmayın!

TOKİ Niğde 2023 projesinde son dakika değişikliği yaşandı. Tek bir ilçede inşa edilecek tam 285 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ Niğde projesinde son dakika! Tam 120 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde 2023 projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Merakla beklenen projede 120 konut yer alacak.

TOKİ'den Niğde'ye 253 konutluk yeni proje müjdesi!

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde'de 253 konutluk yeni proje inşa edecek. Projede ayrıca 3 dükkanlı ticaret merkezi de yer alacak.

TOKİ Niğde Efendibey kura sonucu sorgulama ekranı!

TOKİ Niğde Efendibey kura sonucu sorgulama ekranı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Niğde Efendibey kura sonucu sorgulama ekranı ve proje detayları...

Niğde Efendibey kura sonuçları 4 Haziran listesi!

Niğde Efendibey kura sonuçları 4 Haziran listesi haberimizde yer alıyor. İşte Niğde Efendibey kura sonuçları 4 Haziran listesi ve proje detayları...

TOKİ Niğde Efendibey orta gelir grubu başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün sona erecek.

Niğde Efendibey TOKİ orta gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Niğde Efendibey TOKİ orta gelir başvuruları için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. Projede toplam 472 adet konut mevcut.

TOKİ Niğde Efendibey alt gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Efendibey alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi.

Niğde Merkez Efendibey kuraları 4 Haziran'da çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Merkez Efendibey projesinin kura çekilişi 4 Haziran tarihinde çekilecek.

Emlak Konut GYO Niğde Emlak Konutları'ndaki 7 konut ve 1 iş yerini satıyor!

Emlak Konut GYO tarafından, Niğde Emlak Konutları projesinde yer alan 7 konut ve 1 ticari ünite satışa çıkarıldı. E-ihale ile satışa sunulan gayrimenkuller için son teklif verme tarihi 4 Mayıs olarak belirlendi. 

TOKİ Niğde Merkez Efendibey orta gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Merkez Efendibey orta gelir projesinde yer alan 472 konut açık satış yöntemi ile satışa çıkarıldı.

TOKİ Niğde Merkez Efendibey alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Merkez Efendibey projesinde yer alan 128 konut açık satış yöntemi ile satışa çıkarıldı.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun 1. ve 3. kısımları yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 1. ve 3. kısımları yarın açılacak olan Ankara-Niğde Otoyolu'nun son kısmınının 29 Ekim'de hizmete alınacağını belirtti...

Niğde Efendibey son başvuru Haberi

Niğde Efendibey son başvuru

TOKİ Niğde Efendibey 1.Etap Kentsel Yenileme Konut Projesi kapsamında üretilecek 3 oda 1 salon nitelikli 81,92,99 metrekare 94 adet konut satışa sunuluyor.


Fiyatların 156.109 TL ile 215,703 TL arasında değiştiği projede kura çekimi 10 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.


TOKİ Niğde Efendibey 1.Etap başvuruları yarın sona eriyor!

Kura yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutlar için başvurular, Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri tarafından 24 Temmuz-03 Ağustos 2017 tarihleri arasında kabul...