03 / 05 / 2024

Niğde-Gölcük otoyolu kamulaştırma bedeli

Niğde-Gölcük otoyolu kamulaştırma bedeli

Niğde-Gölcük arasında otoyol inşaatıyla tarım alanları alınan Pınarcık köylülerine yapılması gereken ödemeler yapılmaması nedeniyle yaşanan mağduriyet mecliste konu oldu..

Mersin Gülnar için kamulaştırma kararı!

Mersin ili, Gülnar ilçesi içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Mersin Gülnar için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Akkuyu NGS güzergahında acele kamulaştırma kararı!

"380 kV Akkuyu NGS-Manavgat 380 Enerji İletim Hattı Projesi" kapsamında iletim hattı projesinin güzergahına isabet eden taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. 

Kocaeli'de 1500 konut için kamulaştırma kararı alındı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Tavşancıl’da inşa edilecek 1500 konut için kamulaştırma çalışmalarının başladığını açıkladı. 

Bolu Göynük için acele kamulaştırma kararı!

Bolu ili, Göynük ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gölcük Denizevler'de yıkım tamam!

Gölcük Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca Sivritepe'de yapımı tamamlanan kentsel dönüşüm projesinden sonra Denizevler Mahallesinde tahliye edilen 48 binanın yıkımı tamamlandı. 

Çeşme ve Urla'da 628 hektarlık kamulaştırma kararı iptal edildi!

Çeşme’yi merkez alan kamulaştırma projesi iptal edildi. Çeşme ve Urla’da yaklaşık 628 hektarlık alanda kamulaştırma yapılmasıyla ilgili kararın iptal edildiği ortaya çıktı.

Niğde Ulukışla için acele kamulaştırma kararı!

Niğde ili Ulukışla ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31118 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kırıkkale'de acele kamulaştırma kararı!

Kırıkkale ili Keskin İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Gümüşhane'de acele kamulaştırma kararı!

Gümüşhane ili Merkez ilçesi, Kaletaş, Söğütağıl ve Yayladere mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Kocaeli'de kamulaştırma TBMM gündeminde!

Kocaeli'de bazı bölgelerde yapılan kamulaştırma bedelleri ve bu bedellerin ne zaman ödeneceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Akar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gölcük'te 8 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Gölcük İcra Dairesi, Kocaeli ili, Gölcük ilçesi, Değirmendere Mahallesi 5580 parselde yer alan akaryakıt istasyonunu 8 milyon TL'ye icradan satıyor...

Ankara Niğde Otoyolu için 3 ilde acele kamulaştırma kararı!

Ankara Niğde Otoyolu Projesi kapsamında acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bilecik Göpazarı'nda acele kamulaştırma kararı!

Bilecik İli Göpazarı ilçesinde tesis edilecek 154 kV Gölpazarı Paşalar Enerji İletim Hattı Projesi kapsamında taşınmazların kamulaştırılmasına karar verildi.  Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Niğde-Gölcük otoyolu kamulaştırma bedeli Haberi

Niğde-Gölcük otoyolu kamulaştırma bedeli



CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde-Gölcük arasında otoyol inşaatıyla tarım alanları alınan Pınarcık köylülerine yapılması gereken ödemeler yapılmaması nedeniyle yaşanan mağduriyeti meclis gündemine taşıdı.


TBMM toplantısında söz alan Gürer "Niğde çiftçilerinin çok yönlü sorunları vardır; ürünlerini zor koşullarda üretmekte ve pazarlamada sorun yaşamaktadır. Hükûmet ne yazık ki üreticinin hak edişlerini dahi zamanında vermeyerek mağduriyetlerinin artmasına neden olmaktadır. Niğde ilinde 2016 yılında verilmesi gereken sertifikalı patates tohum desteği, yasaklı tarla desteği, hububat ve bakliyat desteği, mazot, gübre desteği gibi ödemelerin yapılmaması çiftçileri zor durumda bırakmıştır. Geçen yıl don ve dolu nedeniyle zarar gören çiftçi de gereken desteği alamamıştır.


Niğde-Gölcük arasında otoyol inşaatıyla tarım alanları alınan Pınarcık köylülerine yapılması gereken ödemeler yapılmadığı için köylüler aylardır mağdurdur.


Bir an önce çiftçilere yapılması gereken...