13 / 05 / 2024

niğde kapalı spor salonu inşaatı

niğde kapalı spor salonu inşaatı

Niğde-Bor yolu üzerindeki kapalı spor salonu inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kanal İstanbul İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Yenişehir (Avrupa Yakası)Rezerv Yapı Alanı (Kanal İstanbul Projesi) 2. Etap İdari Hizmet Alanı ve Kapalı Spor Tesisi Alanına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Çorum'daki 25.1 milyon TL'lik kapalı spor salonunun inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi tarafından yapımına 2017'de başlanan ve 25 milyon 161 bin TL'lik kapalı spor salonu yarım kaldı.

Niğde'de arazi kavgası: 21 kişi tutuklandı!

Niğde'nin Bor ilçesinde 4 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı arazi kavgasında şüphelilerden 21'i tutuklanıp Niğde Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Niğde'de 2014'de yapımına başlanan spor salonu TBMM'de!

Niğde'de 2014 yılında yapımına başlanan spor salonunun ne zaman bitirileceği meclis gündeminde konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırladı...

Niğde'deki kapalı spor salonunun inşaatı meclis gündeminde!

Niğde-Bor yolu üzerindeki kapalı spor salonu inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Niğde Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Özbelde Mevkii’nde yapımı devam eden spor kompleksi inşaatını yerinde denetledi.

Kartepe Kapalı Spor Salonu tamamlandı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Sarımeşe’de 1000 kişilik çok amaçlı kapalı spor salonu inşaatının tamamlanmasının ardından bir inceleme gerçekleştirdi.

Niğde Yeşilova Köyü'nün halı saha ihtiyacı mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a Niğde'nin Yeşilova Köyü'ne halı saha ihtiyacı yapılıp yapılmayacağını sordu..

Niğde Spor Kompleksi'nde sona gelindi!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı yatırımlarla gençlerin sporla daha fazla ilgilenmesi için önemli adımlar atıyor.

Niğde'deki üç kapalı pazar yeri tamamlanıyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Niğdeli vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşması için durmaksızın çalışıyor.

Niğde Efendibey Kentsel Dönüşüm'de teslimler 4 Ekim'de!

Niğde Belediyesi’nin Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı ile birlikte sürdürdüğü Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşaat süreci tamamlanan konutların kura çekimi 4 Ekim 2016 Salı Günü 5 Şubat Spor Salonu’nda yapılacak.

Çiğli Egekent'e kapalı spor salonu inşa edilecek!

Çiğli Belediyesi meclis gündemine getirilen imar plan değişikliği kararı ile Çiğli Egekent’te bulunan boş araziye kapalı spor salonu ve yarı olimpik yüzme havuzu yapılması kararı ilgili komisyonlara gönderildi

Niğde'ye 15 bin seyirci kapasiteli stadyum yapılacak!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde'ye yapılması düşünülen modern stadyum ve spor kompleksiyle ilgili olarak Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile yaptıkları görüşmelerden olumlu sonuç aldıklarını bildirdi.

niğde kapalı spor salonu inşaatı Haberi

niğde kapalı spor salonu inşaatı

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde-Bor yolu üzerindeki kapalı spor salonu inşaatının ne zaman tamamlanacağına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Gençlik Ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a iletti.

Gürer önergesinde "Niğde-Bor yolu üzerinde 2017 yılında yapımına başlanan 3 bin seyirci kapasiteli spor salonu inşaatının, 600 gün içinde hizmete gireceği açıklanmasına rağmen henüz tamamlanamamıştır." diyerek 4 soru sordu.

Gürer'in soruları

1- 9 milyon 249 bin TL ihale bedeliyle 3 yıl önce yapımına başlanan ve 600 gün içinde 26 Ekim 2016'da tamamlanacağı açıklanan kapalı spor salonu ne zaman tamamlanacaktır?

2- İnşaatının, süresi içinde tamamlanamama gerekçesi nedir?

3- Yapımı için ihale bedeli ile bugüne değin yapılan harcama tutarı nedir? Kaça mal olacağı düşünülmektedir?

4- İnşaatın düzenli denetim ve kontrolü, bakanlığınızca yapılmakta mıdır?