22 / 05 / 2024

Niğde kayak tesisi

Niğde kayak tesisi

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Bolkar Dağları üzerinde kayak tesisi kurulmasına yönelik bir çalışma olup olmadığına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Niğde Narlıgöl'e turizm tesisi inşa edilecek!

Niğde Narlıgöl Turizm Bölgesi'ne günübirlik tesis yapılması için proje hazırlıkları tamamlandı.

Niğde Kayak Merkezi Projesi'nin akıbeti TBMM gündeminde!

Niğde'ye yapılması planlanan Ketençimen Kayak Merkezi Projesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Niğde Ketençimen Kayak Merkezi'nin akıbeti TBMM'de!

Niğde ili Çiftlik ilçesinde yapımı planlanan Ketençimen Kayak Merkezi Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Niğde'de 4.2 milyon TL'ye satılık sosyal tesis!

Niğde Belediye Başkanlığı, Niğde Sarıköprü'de yer alan sosyal tesisi 4 milyon 250 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Niğde Belediyesi üç yeni tesisi hizmete açtı!

Niğde Belediyesi tarafından Efendibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm alanında hayata geçirilen dev kompleks gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Ordu Çambaşı Kayak Tesisi'nde sona gelindi!

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Yarar: "Çambaşı Kayak Tesisi Karadeniz'e çok güzel bir tesis yapılmış. Bu tesisin en kısa zamanda devreye sokulması için bizler de elimizden geleni yapacağız"

Ordu Çambaşı Kayak Tesisi'nin yüzde 98'i tamam!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yımaz, Kabadüz ilçesinde yapımı devam eden Çambaşı Kayak Tesisi'ni inceledi. Yımaz, tesisin yüzde 98 oranında tamamlandığını belirtti.

Niğde Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada Atıksu Arıtma Tesisi yapımı kapsamında başlatılan proje çalışmalarında sona yaklaşıldığını söyledi

Niğde'ye yeni arıtma tesisi müjdesi!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada kente önümüzdeki 5 yıl içinde yeni bir arıtma tesisinin kazandırılacağını söyledi.

Niğde Bor'da yeni arıtma tesisi kurulacak!

Niğde'nin Bor ilçesindeki bir dere yatağında meydana gelen köpürme sonucu bölgede inceleme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, burada yeni bir arıtma tesisi kuracağını söyledi.

Niğde Akkaya'ya atık su arıtma tesisi yapılacak!

AK Parti Niğde Milletvekili ve AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Alpaslan Kavaklıoğlu, İlimizin en büyük çevre problemlerinden biri olan Akkaya Barajının temizlenmesi için yeni model bir çalışma başlatıldığını söyledi.

Niğde Kırma-Eleme Tesisi projesinin ÇED toplantısı 31 Mayıs'ta!

Niğde İli, Merkez İlçesi, Kaynarca ve Halaç Köyleri'nde yapılması planlanan Kalsit Ocağı Kırma-Eleme Tesisi ve Yapı Kimyasalları Tesisi projesinin ÇED toplantısı 31 Mayıs 2016 günü saat 10:00'da gerçekleşecektir.

Niğde Bolkar Dağları'nda kayak tesisi kurulacak mı?

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Bolkar Dağları üzerinde kayak tesisi kurulmasına yönelik bir çalışma olup olmadığına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Niğde kayak tesisi Haberi

Niğde kayak tesisi


Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Bolkar Dağları üzerinde kayak tesisi kurulmasına yönelik bir çalışma olup olmadığına ilişkin soru önergesi hazırladı.


Gürer, sorularının Kültür Ve Turizm Bakanı Mahir Ünal tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Gürer "Niğde Ulukışla İlçesi Bolkar Dağları üzerinde bulunan Meydan Yaylası mevkiinde Karagöl ve Çinili göllerin bulunduğu alanda kış sporları kapsamında telesiyej hattı ve kayak tesisi kurulması düşünülmekte midir?" diye...