04 / 05 / 2024

Niğde Kent Meydanı inşa çalışması

Niğde Kent Meydanı inşa çalışması

Niğde Belediyesi Kent Meydanı Projesi için yıkım çalışmaları başlatıldı. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Niğde ve Niğdeli için proje üretmeye devam ettiklerini ve halkın yıllardır beklediği projeleri tek tek uygulamaya sunduklarını söyledi...

Antalya Elmalı'da Kent Meydanı inşa edilecek!

Antalya Elmalı Belediyesi,  ilçede bulunan birçok sorunu çözüme kavuşturacak Elmalı Kent Meydanı Projesi'ni hayata geçirecek.

Kartepe Kent Meydanı’nda inşaat çalışmaları tamamlanıyor!

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Kent Meydanı’nda devam eden çalışmaları inceleyerek, meydan çevresinde bulunan hemşehrileriyle de istişareler gerçekleştirdi.

Kartepe Kent Meydanı ilçeye değer katacak!

Kocaeli Büyükşehir ve Kartepe Belediyesi'nce yapımı hızlanan “Kent Meydanı” projesiyle ilgili Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’e bilgi verdi. 

İzmir'de kent meydanı çalışmaları sürüyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mithatpaşa Karayolu Alt Geçidi üzerinde oluşturduğu ve yeşil dokusu, farklı peyzaj uygulamaları ve oyun gruplarıyla bölgeye önemli bir değer katacak meydan çalışmalarının yüzde 65’ini tamamladı.

Alanya'nın cazibesi kent meydanıyla artacak!

Hükümet Caddesi esnafları ile kahvaltıda bir araya gelen Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kent meydanı projesi hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Yücel, kent meydanı projesinin Alanya’ya değer katacağını söyledi.

Mersin Tevfik Sırrı Gür Stadyumu kent meydanı olacak!

66 yıl önce Mersin'de inşa edilen Tevfik Sırrı Gür Stadı'nın yeri kent meydanı olacak. Kent meydanı yapılması hakkındaki karar mecliste oy birliğiyle kabul edildi.

Erzurum Muratpaşa Kent Meydanı tamam!

Erzurum Muratpaşa Kent Meydanı tamamlandı. Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut,ikinci tarihi kent meydanı için de son hazırlıkların yapıldığını söyledi.

İzmir Karabağlar'a yeni kent meydanı geliyor!

İzmir'de Alyanak Bulvarı üzerinde bulunan 4 hektarlık alana kent meydanı yapacak. Meydanda açık otoparklar, meydan, çocuk oyun alanları ve dinlenme alanları yer alacak.

Konuralp Tarihi Kent Meydanı projesinde son durum!

Düzce'de hayata geçirilecek olan “Konuralp Tarihi Kent Meydanı Düzenleme ve Restorasyon Projesi” için çalışmalar devam ediyor.

Selendi Kent Meydanı'nda sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Selendi'ye inşa ettiği Selendi Kent Meydanı'nın inşaatında sona gelindi. Proje tamamlandığında ilçenin de çehresi değişecek.

Bursa Kent Meydanı'nda büyük dönüşüm!

Kent meydanının batı kısımda kalan bölümün dönüşüm çalışmaları Osmangazi Belediyesi tarafından sürdürülürken, Bursa Büyükşehir Belediyesi de meydanın güney ve doğu yakasındaki 2. Etap proje alanındaki çalışmalara başladı.

Niğde Kayardı Kent Park projesi hayata geçiyor!

Niğde Belediye Meclisi’nin Mart Dönemi Toplantısı yapıldı. Toplantıda Şehir İmar Planı’yla ilgili 17 madde müzakere edilerek karara bağlandı.

Kent Meydanı Bursa'nın çehresini değiştirecek!

Bursa Osmangazi için projelendirilen Kent Meydanı üniversite öğrencilerine tez konusu oldu. Öğrenciler, projeyle ilgili Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'dan bilgi aldı.

Niğde Kent Meydanı inşa çalışması Haberi

Niğde Kent Meydanı inşa çalışması

Projelerini Niğde halkının ihtiyaçları doğrultusunda hayata geçiren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Kent Meydanı Projesini başlattı. Çalışmalarını aralıksız devam ettiren Niğde Belediyesi ‘Kent Meydanı’ projesi ile Niğde’nin çehresini değiştirecek. Proje kapsamında belediye önünde bulunan alış veriş merkezi olarak kullanılan binanın yıkımı başladı.


Kent Meydanı projesi hakkında bilgi veren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Niğde Belediyemize ait, eskiden Niğde market olarak faaliyet gösteren, daha geçmiş yıllarda Cumhuriyet restoran olarak hizmet vermiş olan binadan başlayarak ve yine onun etrafında yer alan küçük barakaların yıkılarak çevrenin temizliğine başladık. İnşallah belediyemizin önüne bu boş alanla beraber buranın alt kısmına bir tane otopark yapılmasını planlıyoruz. Belediyenin altındaki otoparkla da bu otoparkı birleştireceğiz. Bu bölgedeki otopark sorununa büyük ölçüde bir çözüm bulmuş olacağız. Devlet hastanesinin buradan...