17 / 05 / 2024

Niğde milli emlak arazisi

Niğde milli emlak arazisi

Niğde İli Ulukışla ilçesindeki bir Milli Emlak arazisinin köy yerleşimine açılması talebi mecliste konu oldu..

Milli Emlak'tan KDV'den muaf arsa ve arazi müjdesi! 23 bin TL'den başlayan fiyatlarla Mayıs ve Nisan 2024 fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Amasya ve Niğde'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin muhammen bedeli 23 bin TL'den başlıyor. 

Milli Emlak'tan peş peşe hem Mayıs hem de Haziran 2024 fırsatı! Tarihler tek tek açıklandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Konya ve Düzce'de yer alan arsa ile araziyi satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri Mayıs ve Haziran aylarında yapılacak.

Tekirdağ ve Kocaeli'de 42 adet gayrimenkul satılıyor! Milli Emlak satış: KDV'den muaf arsa, arazi ve iş yerleri!

Kocaeli Milli Emlak ve Tekirdağ Milli Emlak, 42 adet gayrimenkulü KDV'den muaf olarak satıyor. Peki Tekirdağ ve Kocaeli'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Milli Emlak'tan son dakika taksitle arsa satışı! İki ildeki imarlı 5 arsa satışa çıktı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kocaeli ve Niğde'de yer alan 5 adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsalar için taksit imkanı sağlanıyor. 

Milli Emlak'tan 3 şehirde büyük fırsat! 26 bin 100 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi alabilirsiniz!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Niğde, Kayseri ve Erzincan'da yer alan araziler için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihaleler 18 Nisan, 29 Nisan ve 30 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Ankara ve Çanakkale'de KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Çanakkale'de yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Arazilerin satış bedelleri 86 bin TL ile 6 milyon 708 bin TL arasında değişiyor. 

Milli Emlak’tan 41 bin TL’ye satış! İzmir Tire, Niğde Bor'da satılık arsalar!

Son dönemlerde artan ev ve arsa fiyatları kişileri Milli Emlak’ın uygun fiyatlı satışlara yöneltiyor. Milli Emlak, her gün yeni bir ilan yayınlayarak satışları duyuruyor. 

Milli Emlak'tan Şubat 2024 fırsatı! Ankara ve Balıkesir'de KDV'den muaf arsa-arazi satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir'de yer alan arsa ile araziyi satışa çıkardı. Milli Emlak tarafından paylaşılan detaylara göre arsa ve arazilerin satış ihaleleri 8 Şubat ve 13 Şubat'ta yapılacak.

Milli Emlak 3 ilde arsa satacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Adıyaman, Bingöl ve Niğde'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Çanakkale'de satılık 3 arsa!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Çanakkale'de yer alan 3 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 5 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Gaziemir'de yüzde 20 indirimle satılık dükkan!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir Gaziemir Atıfbey Mahallesi'nde yer alan dükkanı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 12 Aralık'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan İzmir'de yüzde 20 indirimle satılık arsa!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Tire Milli Emlak Şefliği, İzmir Tire'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 21 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Niğde milli emlak arazisi Haberi

Niğde milli emlak arazisi



Niğde İli Ulukışla ilçesindeki bir Milli Emlak arazisinin köy yerleşimine açılması talebi mecliste konu oldu. 


Konu hakkında soru önergesi hazırlayan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, sorularını Maliye Bakanı Navi Ağbal'a iletti.


Gürer önergesinde "Niğde ili Ulukışla ilçesi İlhanlı Köyündeki Milli Emlak'a ait 28 dönüm arazinin köy yerleşimine açılması yönünde köy halkının bir talebi vardır." diyerek "Bu bağlamda arazinin ne amaçla kullanılması düşünülmektedir? Köy halkına verilmesi yönünde bir çalışma var mıdır?" diye...