05 / 05 / 2024

niğde Şehir imar Planı

niğde Şehir imar Planı

Şehir İmar Planı'ndaki tadilat, talep ve tekliflerin görüşüldüğü toplantıda Niğde Belediyesi'ne ait İlhanlı ve İnönü Mahallelerindeki düğün salonlarının 5 yıl süreyle kiraya verilmesi teklifi kabul edildi.

Binali Yıldırım: Amacımız sadece şehir imar etmek değil!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım yaptığı açıklamada "Bizim de amacımız, sadece şehir imar etmek değil, o şehirde yaşayanları mutlu etmektir" diye konuştu.

Niğde'de imar barışına 16 bin başvuru!

Niğde Çevre ve Şehircilik Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk, Niğde’de imar barışından yararlanmak üzere 16 bin 589 kişinin başvurduğunu dile getirdi. 

Niğde'de imar barışına 9 bin 243 kişi başvurdu!

Niğde Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hamdi Görkem Gençtürk, Niğde’de imar barışına bu zamana kadar 9 bin 243 kişinin başvuru yaptığını söyledi.

Niğde'nin çılgın projesine ilk kazma vuruluyor!

Niğde Belediyesi’nin çılgın projesi olan “Şehir İçi Tünel Geçiş Projesi”nde önümüzdeki ay ilk kazma vuruluyor.

Niğde Ömer Halisdemir Kültür Merkezi 22 Temmuz'da açılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 15 Temmuz’da şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir için memleketi Niğde’de inşa ettiği Kültür Merkezi’nin açılışı için geri sayım başladı.

Niğde Kayardı Kent Park projesi hayata geçiyor!

Niğde Belediye Meclisi’nin Mart Dönemi Toplantısı yapıldı. Toplantıda Şehir İmar Planı’yla ilgili 17 madde müzakere edilerek karara bağlandı.

Niğde'de Aralık'ta 638 konut satıldı!

TÜİK Nevşehir Bölge Müdürü Yunus Öz tarafından yapılan açıklamaya göre, Niğde'de Aralık ayı konut satışı 638 olup, ipotekli satış 186, diğer satış 452 adet olarak gerçekleştiğini söyledi.

Niğde’de Ekim ayında 486 konut satıldı!

TÜİK Nevşehir Bölge Müdürü Yunus Öz tarafından yapılan açıklamaya göre, Niğde’de Ekim ayı itibariyle 486 konut satılmış olup, bunların 162’sinin ipotekli satıldığını belirtti.

Niğde Bor Şeker Fabrikası arazisinde imar planı değişikliği!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Niğde'nin Bor ilçesi, Kemerhisar ve Bahçeli/Şeker mahallesinde bulunan Bor Şeker Fabrikası alanına ait arazilerde imar planı değişikliği yapıyor. İmar planı değişikliği Resmî Gazete’de yayınlandı.

Niğde Genel Meclisi'nde imar değişikliğine 1 ret, 3 onay!

Niğde İl Genel Meclisinin 2016 yılı Kasım ayı olağan toplantısı üçüncü birleşim gündemine ilişkin toplandı İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna'nın başkanlığında yapıldı.

Niğde Şehit Ömer Halisdemir Parkı açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir’in memleketi Niğde’nin Bor ilçesi Çukurkuyu beldesinde yaptırdığı parkın açılışı gerçekleşti.

Niğde Şehit Halisdemir Parkı açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz gecesinde şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir için doğup büyüdüğü yer olan Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde inşa ettiği parkın açılışını yapacak.

Niğde Belediye Meclisi'nde imar konuları karara bağlandı!

Niğde İl Encümeni İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Nebol’un başkanlığında toplanarak gündeminde yer alan 9 ayrı konuyu görüşüp karara bağladı.

niğde Şehir imar Planı Haberi

niğde Şehir imar Planı

NİĞDE Belediye Meclisi Eylül Dönemi Toplantısı, Belediye Başkanı Faruk Akdoğan başkanlığında yapıldı.


Şehir İmar Planı'ndaki tadilat, talep ve tekliflerin görüşüldüğü toplantıda Niğde Belediyesi'ne ait İlhanlı ve İnönü Mahallelerindeki düğün salonlarının 5 yıl süreyle kiraya verilmesi teklifi kabul edildi. Nar Mahallesi'nde bulunan hazine arazisinin Niğde Belediyesi'ne alınması konusunda da Başkan Akdoğan ve Belediye Encümeni'ne yetki verildi. 


Sabah...