29 / 04 / 2024

Niğde Şehit Halisdemir

Niğde Şehit Halisdemir

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Halisdemir anısına Niğde'de 8 bin metrekare park ile anıt yaptırmak için çalışmalara başladı.

Tarihi Niğde evleri turizme kazandırılıyor!

Tarihi Niğde evleri, Ömer Halisdemir Üniversitesi tarafından yapılan restorasyonun ardından turizme kazandırılıyor.

Şehit Halisdemir Kültür Merkezi 22 Temmuz'da açılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Niğde'nin Bor ilçesinde hayata geçirdiği Şehit Halisdemir Kültür Merkezi 22 Temmuz'da açılıyor.

Niğde Ömer Halisdemir Kültür Merkezi 22 Temmuz'da açılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 15 Temmuz’da şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir için memleketi Niğde’de inşa ettiği Kültür Merkezi’nin açılışı için geri sayım başladı.

Niğde Şehit Ömer Halisdemir Müzesi bu yıl açılacak!

Niğde Bor'da inşaatı devam eden "Şehit Ömer Halisdemir Müzesi"nin bu yıl içerisinde açılması planlanıyor.

Niğde Şehit Ömer Halisdemir Parkı açıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir’in memleketi Niğde’nin Bor ilçesi Çukurkuyu beldesinde yaptırdığı parkın açılışı gerçekleşti.

Niğde Şehit Halisdemir Parkı açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz gecesinde şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir için doğup büyüdüğü yer olan Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde inşa ettiği parkın açılışını yapacak.

Niğde Şehit Ömer Halisdemir Parkı'nda sona doğru!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz olayları kapsamında şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir’in memleketi Niğde’nin Bor ilçesinde görkemli bir şehitlik parkı yaptırdı. Parkın açılışının ise kısa sürede açılacağı belirtildi.

Kocaeli Büyükşehir'den Niğde'ye Ömer Halisdemir Parkı!

15 Temmuz gecesinde darbeci general Semih Terzi’yi vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Başçavuş Ömer Halisdemir için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Niğde’nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde şehitler anıtı ve park için kolları sıvadı.

Niğde'de Şehit Halisdemir adına 8 bin metrekarelik park yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Halisdemir anısına Niğde'de 8 bin metrekare park ile anıt yaptırmak için çalışmalara başladı.

Niğde'de yapılacak havaalanının adı Ömer Halisdemir olacak!

Niğde'de Bor ile Ulukışla ilçeleri arasındaki Emen Ovası'na yapılması planlanan havalimanına 15 Temmuz'da şehit edilen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in adı verilecek.

Niğde'ye kentsel dönüşümle 6 bin konut yapılıyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, geçtiğimiz günlerde TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın da ziyaret ettiği alanda diğer etapların da hızlı bir şekilde ihalesi yapılarak çalışmalara başlanacağını belirtti...

Niğde Belediyesi'nden 2 milyon 234 bin 462 TL'ye 2 adet satılık arsa!

Mülkiyeti Niğde Belediyesi'ne ait olan 42.766,59 metrekare ve 31,715,48 metrekare yüzölçümlerine sahip olan arsalar Niğde Belediye Başkanlığı tarafından 27 Ekim 2014 günü saat 14:00'da ihale ediliyor.

Niğde Üniversitesi Kampüsü öğrenci yurtları ve sosyal tesis inşaatı ihalesi 1 Ekim'de!

Niğde Üniversitesi Kampüsü öğrenci yurtları ve sosyal tesis inşaatı yaptırılmak üzere ihaleye çıkılıyor. 1 Ekim 2014 tarihinde yapılacak olan ihalede tahmini bedel 33 milyon 591 bin 600 TL...

Niğde Şehit Halisdemir Haberi

Niğde Şehit Halisdemir

Kocaeli Büyükşehir Belediyesince, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir anısına Niğde'de 8 bin metrekare park ile anıt yapımına başlandı.


Çukurkuyu Belediye Başkanı İleri Koçak, gazetecilere yaptığı açıklamada, şehit Ömer Halisdemir adına yakışır park inşa edildiğini söyledi.


Koçak, park yapımının Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığınca yürütüldüğünü, Bor ilçesi Çukurkuyu beldesi Bektik Mahallesi'nde gerçekleştirilecek  inşaatın 25 günde tamamlanacağını belirterek, "Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu, Ömer'in hikayesinden çok etkilenmiş. O yüzden böyle bir park bir anıt yapma gereği duyduklarını belirtti. 'Ömer için ne yapabiliriz?' diye görüş alışverişinde bulunduk. İlk günden itibaren kelimelerde bırakmayıp icraata döktükleri için çok teşekkür ediyorum." dedi.


Koçak, parkın Ömer Halisdemir adına inşa edildiğini dile getirerek, şu değerlendirmede bulundu:


"8 bin...