22 / 07 / 2024

niğde spor tesisleri

niğde spor tesisleri

Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, İl Özel İdaresi olarak 43 adet son derece modern spor tesisleri yaptıklarını söyledi.

Afyonkarahisar Bolvadin'de spor tesisleri ve kültür evi projesi tamamlanıyor!

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Nurullah Kaya, Bolvadin'i ziyaret etti. Vali Yardımcısı Kaya, Kaymakam Öztürk'ten yapımı süren spor tesisleri ve kadın kültür evi çalışmalarla ilgili brifing aldı.

Atak Asfalt Ve Spor Tesisleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atak Asfalt Ve Spor Tesisleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şerif Azizoğlu ve Özkan Şimşek tarafından kuruldu.

RBS Cemre Spor İnşaat ve Spor Tesisleri Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RBS Cemre Spor İnşaat ve Spor Tesisleri Sanayi Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Tok tarafından kuruldu. 

Alp Zemin ve Spor Tesisleri Yapımı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alp Zemin ve Spor Tesisleri Yapımı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 70 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Duru tarafından kuruldu.

Niğde'de 2014'de yapımına başlanan spor salonu TBMM'de!

Niğde'de 2014 yılında yapımına başlanan spor salonunun ne zaman bitirileceği meclis gündeminde konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırladı...

Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri Bursa'ya değer katacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Yıldırım’a kazandırdığı 225 bin metrekarelik Vakıfköy Kent Parkı ve Spor Tesisleri, Hüdavendigar Kent Parkı’nı aratmayacak. 

Dudullu Spor Tesisleri baştan aşağı yenilendi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ümraniye Belediyesi, Dudullu Spor Tesisleri'ni baştan aşağı yeniledi.

Osmangazi İsmetiye Spor Tesisleri yenilendi!

Osmangazi Belediyesi, İsmetiye Spor Tesisleri’ni baştan aşağıya yenileyerek ilçenin en modern tesislerinden birine dönüştürdü.

Niğde'deki kapalı spor salonunun inşaatı meclis gündeminde!

Niğde-Bor yolu üzerindeki kapalı spor salonu inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Düzce'de spor tesisleri için ihaleye çıkılacak!

Düzce'nin Şıralık Mahallesi'nde inşa edilecek spor tesisleri için ihaleye düzenleniyor. 36 bin metrekarelik alanda yükselecek tesisler 3 Temmuz'da ihaleye çıkacak.

Niğde Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Özbelde Mevkii’nde yapımı devam eden spor kompleksi inşaatını yerinde denetledi.

Niğde Yeşilova Köyü'nün halı saha ihtiyacı mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a Niğde'nin Yeşilova Köyü'ne halı saha ihtiyacı yapılıp yapılmayacağını sordu..

Niğde Spor Kompleksi'nde sona gelindi!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı yatırımlarla gençlerin sporla daha fazla ilgilenmesi için önemli adımlar atıyor.

niğde spor tesisleri Haberi

niğde spor tesisleri

Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Niğde'de gençlerin sağlıklı büyüyebilmelerine sağlamak ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için İl Özel İdaresi olarak 43 adet son derece modern spor tesisleri yaptıklarını söyledi. 


"Kötü alışkanlıkların önüne spor ile geçiyoruz" diyen Peşin: "Niğde İl Özel İdaresi alarak gençlerimizin sağlıklı büyüyebilmelerini sağlamak ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için 2014 yılında 14 ve 2015 yılında 29 olmak üzere toplam 43 adet son derece modern basketbol-voleybol ve hentbol sahalarını yaklaşık 2,5 Milyon TL'ye yaptık" diye konuştu. 


2014 YILINDA YAPTIĞIMIZ SAHALAR 

2014 yılında pek çok köye saha kazandırdıklarını belirten Peşin; Köylere 43 Modern Spor Tesis Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Niğde'de gençlerin sağlıklı büyüye bilmelerini sağlamak ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için İl Özel İdaresi olarak 43...