22 / 07 / 2024

Niğde'de 43 modern spor tesisi yapılıyor!

Niğde'de 43 modern spor tesisi yapılıyor!

Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, İl Özel İdaresi olarak 43 adet son derece modern spor tesisleri yaptıklarını söyledi.




Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Niğde'de gençlerin sağlıklı büyüyebilmelerine sağlamak ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için İl Özel İdaresi olarak 43 adet son derece modern spor tesisleri yaptıklarını söyledi. 


"Kötü alışkanlıkların önüne spor ile geçiyoruz" diyen Peşin: "Niğde İl Özel İdaresi alarak gençlerimizin sağlıklı büyüyebilmelerini sağlamak ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için 2014 yılında 14 ve 2015 yılında 29 olmak üzere toplam 43 adet son derece modern basketbol-voleybol ve hentbol sahalarını yaklaşık 2,5 Milyon TL'ye yaptık" diye konuştu. 


2014 YILINDA YAPTIĞIMIZ SAHALAR 

2014 yılında pek çok köye saha kazandırdıklarını belirten Peşin; Köylere 43 Modern Spor Tesis Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Niğde'de gençlerin sağlıklı büyüye bilmelerini sağlamak ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için İl Özel İdaresi olarak 43 adet son "Bunlar Ovacık Köyü, Çarıklı Köyü, Koyunlu Köyü,Fesleğen Köyü,Elmalı Köyü, Balcı Köyü Gayret Mah., Burç Köyü, Bademdere Köyü, Yelatan Köyü, Çukurbağ Köyü, Ovalıbağ Köyü,Darboğaz Köyü, Çiftehan Köyü, Hasangazi Köyü" dedi. 


2015 YILINDA YAPTIĞIMIZ SAHALAR 

Peşin; "2015 yılında da Güllüce Köyü, Gösterli Köyü,Çavdarlı Köyü, Çayırlı Köyü, Edikli Kasabası, Hacıabdullah Kasabası, Gümüşler Kasabası, Karaatlı Kasabası, Konaklı Kasabası, yılında Yeşilyurt Köyü, Yakacık Köyü, Altunhisar Merkez TOKİ, Karanlıkdere Köyü, Kayı Köyü, Kızılca Köyü, Bor Merkez Fahriye Kirt Ortaokulu, Bor Merkez 100. YİBO, Yeniköy Köyü, Eynelli Köyü, Çamardı Nazmiye Pınar Ortaokulu, Kula Köyü, Çınarlı Köyü, Kitreli Köyü, Azatlı Kasabası, Çiftlik Merkez ÇPL, Hüsniye Köyü, Eminlik Köyü, Kılan Köyü, Ulukışla Merkez Bölge Trafik saha yaptığımız yerler" diye konuştu. 


Yeşil Bor Gazetesi


Geri Dön