22 / 07 / 2024

niğde belediyesi spor tesisleri

niğde belediyesi spor tesisleri

Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, İl Özel İdaresi olarak 43 adet son derece modern spor tesisleri yaptıklarını söyledi.

Niğde Bor'da 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3+1 konut fırsatı! Ev almak isteyenlere müjde! 

Niğde Bor Belediyesi, Niğde ili, Bor ilçesi, Cığızoğlu, Mehmetçik ve Ahmet Kuddisi mahallelerinde yer alan 12 adet 3+1 konutu 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Niğde'deki Kadıoğlu Konağı 1.1 milyon TL'ye restore ediliyor!

Niğde Belediyesi, Osmanlı döneminde yapılan tarihi Kadıoğlu Konağı'nı restore ediyor. Konağın restorasyon maliyeti 1 milyon 100 bin TL olacak.

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Niğde Belediyesi üç yeni tesisi hizmete açtı!

Niğde Belediyesi tarafından Efendibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm alanında hayata geçirilen dev kompleks gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Niğde'de 2014'de yapımına başlanan spor salonu TBMM'de!

Niğde'de 2014 yılında yapımına başlanan spor salonunun ne zaman bitirileceği meclis gündeminde konu oldu. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, soru önergesi hazırladı...

Niğde Hal Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Niğde Belediyesi tarafından bölgede inşa edilen hal kompleksinde sona gelindi. Şehre kazandırılan en modern hal açılış için gün sayıyor.

Niğde'deki kapalı spor salonunun inşaatı meclis gündeminde!

Niğde-Bor yolu üzerindeki kapalı spor salonu inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Niğde'nin çılgın projesine ilk kazma vuruluyor!

Niğde Belediyesi’nin çılgın projesi olan “Şehir İçi Tünel Geçiş Projesi”nde önümüzdeki ay ilk kazma vuruluyor.

Niğde Efendibey TOKİ'de teslimler başlıyor!

Niğde Belediyesi’nin TOKİ ile birlikte hayata geçirdiği Efendibey Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleri kura ile belirlenen 246 konutun teslim süreci başladı.

Niğde'de en büyük hal kompleksi inşa ediliyor!

Niğde Belediyesi, bölgenin en modern hal kompleksini inşa ediyor. 8 bloklu komplekste her biri 153 metrekareden oluşan 48 adet işyeri bulunacak.

Niğde Ömer Halisdemir Kültür Merkezi 22 Temmuz'da açılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin, 15 Temmuz’da şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir için memleketi Niğde’de inşa ettiği Kültür Merkezi’nin açılışı için geri sayım başladı.

Niğde'de kentsel dönüşüm konutları satışa çıkıyor!

TOKİ ve Niğde Belediyesi'nin hayata geçirdiği kentsel dönüşüm konutları satışa çıkıyor

niğde belediyesi spor tesisleri Haberi

niğde belediyesi spor tesisleri

Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Niğde'de gençlerin sağlıklı büyüyebilmelerine sağlamak ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için İl Özel İdaresi olarak 43 adet son derece modern spor tesisleri yaptıklarını söyledi. 


"Kötü alışkanlıkların önüne spor ile geçiyoruz" diyen Peşin: "Niğde İl Özel İdaresi alarak gençlerimizin sağlıklı büyüyebilmelerini sağlamak ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için 2014 yılında 14 ve 2015 yılında 29 olmak üzere toplam 43 adet son derece modern basketbol-voleybol ve hentbol sahalarını yaklaşık 2,5 Milyon TL'ye yaptık" diye konuştu. 


2014 YILINDA YAPTIĞIMIZ SAHALAR 

2014 yılında pek çok köye saha kazandırdıklarını belirten Peşin; Köylere 43 Modern Spor Tesis Niğde İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, Niğde'de gençlerin sağlıklı büyüye bilmelerini sağlamak ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için İl Özel İdaresi olarak 43...