05 / 05 / 2024

Niğde'de en büyük hal kompleksi inşa ediliyor!

Niğde'de en büyük hal kompleksi inşa ediliyor!

Niğde Belediyesi, bölgenin en modern hal kompleksini inşa ediyor. 8 bloklu komplekste her biri 153 metrekareden oluşan 48 adet işyeri bulunacak.



Niğde Belediyesi tarafından bölgenin en modern hal komplekslerinden biri şehre kazandırılıyor. 8 bin 750 metrekare kapalı alandan oluşacak kompleks 8 bloktan meydana gelecek.


Hıdırlık Mevki'nde inşa edilecek olan Hal Kompleksi çalışmalarında belirli bir aşamaya gelindi. Kompleksin yapımına Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın talimatıyla başlanıldı.


Toplam 57 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilecek Yeni Hal Kompleksi'nde her biri 153 metrekareden oluşan 48 adet işyeri bulunacak. İşyerlerinin içinde dinlenme odaları, lavabo, duş ve yazıhaneler yer alacak.


Yeni Hal Kompleksi'nin sebze ve meyve sektörü esnafının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak özelliklere sahip olduğunu söyleyen Akdoğan, "Yeni Hal Kompleksinde çalışmalarımız devam ediyor. Hal kompleksimiz içerisinde sosyal donatı alanlarına ayrı bir önem vererek, tesisi kullanan herkesin temel ihtiyaçlarını karşılayacak alanlar oluşturduk. Herşey esnafımız için, kompleksimizde esnafımızın ihtiyaçlarını göz önüne aldık. İnşallah projemiz tamamlandığında bölgenin önemli hal komplekslerinden biri olacak. Kompleksimiz esnafımıza ve şehrimize şimdiden hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.




Habertürk


Geri Dön