01 / 05 / 2024

Niğde Tepeköy Çiftlik yol projesi

Niğde Tepeköy Çiftlik yol projesi

Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışması meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer yolun ne zaman biteciğini sordu..

TOKİ Niğde Çiftlik’te 240 ay vadeli sosyal konut!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesine ilişkin bir açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Çiftlik Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Niğde'de afet yönetimi konusunda yapılan çalışmalar TBMM'de!

Niğde'de depreme dayanıklılık ve afet yönetimi konusunda yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Niğde Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar!

Niğde İli, Altunhisar İlçesi, Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar, 3460 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Ankara-Niğde Otoyolu ile yılda ne kadar tasarruf edilecek?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-Niğde Otoyolu'nun açılış töreninde bu otoyol ile yıllık 1 milyar 628 milyon TL tasarruf sağlanacağını belirtmişti.

Niğde Emlak Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Niğde Emlak Konutları Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi "Niğde Emlak Konutları" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Niğde'de depremde 17'si ağır 143 ev hasar gördü!

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek Niğde'nin Bor ilçesinde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki deprem sonrasında Obruk köyünde 17'si ağır olmak üzere 143 evin hasar aldığını açıkladı.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun yüzde 85'lik kısmı tamamlandı!

Ankara-Niğde Otoyolu'nun yüzde 85'lik bölümü tamamlandı. Otoyolda bugüne kadar 4 viyadük, 21 köprü, 22 üst geçit, 110 alt geçit, 593 menfez hayata geçirildi.

TOKİ Niğde Çiftlik 2. Etap 2020 projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Çiftlik 2. Etap projesinde yer alan 5 adet konut için başvuru dönemi başladı.

Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nin Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir grubu projesindeki 1 adet konut satışa çıktı.

Niğde Çiftlik 2. Etap TOKİ orta gelir başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Çiftlik 2. Etap projesi yarın itibariyle satışa çıkıyor. Projede 5 adet konut bulunuyor.

TOKİ Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir grubu projesi için başvurular yarın başlıyor.

Niğde Pınarcık Köyü'nün tapulaştırma projesi mecliste!

Niğde'nin Merkez ilçesinde bulunan Pınarcık köyünün tapulaştırma projesi ile otoyol istimlak bedelinin ne zaman ödeneceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Niğde Tepeköy Çiftlik yol projesi Haberi

Niğde Tepeköy Çiftlik yol projesi

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde Tepeköy Çiftlik yol çalışmasının başlama zamanına ilişkin soru önergesi hazırladı. 

"Niğde-Tepeköy-Çiftlik yol çalışması ne zaman tamamlanacaktır?" dye soran Gürer sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

Gürer aynı önergesinde "Neden 30 kilometre yol yıllardır tamamlanamamaktadır?" diye de...