25 / 07 / 2024

niğde trafik sorunu

niğde trafik sorunu

Niğde’nin trafik sorunu yoğun şekilde hala hissediliyor. Alternatif şehirleşme ve buna bağlı alternatif yollar açılamadığı için Niğde’de yaşayan yaya ve sürücülerin yoğun şekilde yaşadığı trafik sorunu devam ediyor.

Niğde İçmeli'deki arazi sorunu meclis gündeminde!

Niğde ili İçmeli köyünün arazi sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Niğde-DİTAŞ'taki ulaşım sorunu meclis gündeminde!

Niğde-DİTAŞ yakınındaki hemzemin geçidin köprülü kavşak haline getirilmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı....

Niğde Pınarcık'ta toplulaştırmaya dahil edilen arazi sorunu TBMM'de!

Niğde'nin Pınarcık köyünde toplulaştırmaya dahil edilen ve yerine yenisi verilmeyen bir arazinin durumuna ilişkin soru önergesi hazırlandı. CHP'li Gürer, sorularını Bakan Çelik'e sordu..

Niğde Çavdarlı Köyü'ndeki ortaokulun tadilat sorunu mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Çavdarlı Köyü'ndeki okul tadilatına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Niğde Elmalı Köyü'ndeki yol sorunu mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Merkez ilçesine bağlı bir köydeki yol yapım çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Kula köyünün yol sorunu mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Çiftlik ilçesine bağlı bir köyün yolunun genişletilmesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Alibeyköy'ün trafik sorunu bu projeyle çözülecek!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Alibeyköy trafiğinin çözümü için düğmeye bastı. Başkan Aydın'ın talimatıyla Alibeyköy'de yaşanan trafik sorunu ile ilgili bir proje hazırlandı.

Niğde Pınarcık Köyü'nde yaşayan arazi sorunu mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde İli Pınarcık Köyü'nde yaşayan bir vatandaşın arazi sorunuyla ilgili başvurusuna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde Ulukışla köylerinin yol sorunu mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Ulukışla ilçesinin bazı köylerinin yol sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı.

Niğde Şehiriçi Tünel Projesi’nde kamulaştırma başlıyor!

Niğde Belediyesi’nce hazırlanan ve Vali Konağı yokuşunu Kayaardı Mevkii’ne bağlayacak olan Şehiriçi Tünel Projesi’nde kamulaştırma çalışmalarına başlanacak. 370 metre uzunluğunda planlanan tünel şehiriçi trafik akışını büyük oranda rahatlatacak.

Niğde'de otobüslerin şehir merkezine girişleri yasaklandı!

Niğde’nin trafik sorunu yoğun şekilde hala hissediliyor. Alternatif şehirleşme ve buna bağlı alternatif yollar açılamadığı için Niğde’de yaşayan yaya ve sürücülerin yoğun şekilde yaşadığı trafik sorunu devam ediyor.

Niğde Bahçeli Kasabası'nın ışıklandırma sorunu mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Bor'un Bahçeli Kasabası'nın ışıklandırılmasına yönelik çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Beral Albayrak'a sordu..

Niğde'nin yol sorunu için 5 soru önergesi hazırlandı!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin bazı ilçelerinde yaşanan yol sorunlarını meclis gündemine taşıdı. 5 ayrı soru önergesi hazırlayan Gürer, sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti..

niğde trafik sorunu Haberi

niğde trafik sorunu

Niğde’nin trafik sorunu yoğun şekilde hala hissediliyor.  Alternatif şehirleşme ve buna bağlı alternatif  yollar açılamadığı için Niğde’de yaşayan yaya ve sürücülerin yoğun şekilde yaşadığı trafik sorunu devam ediyor.  Sorun ile birlikte Niğde Belediyesi de bu sorunun çözümü için çeşitli çözümler üretmeye çalışıyor. 

MAYIS 2016 DA TEPKİLER ÜZERİNE GERİ ÇEKİLDİ 

Geçtiğimiz  Mayıs ayında  Niğde Belediyesi bir karar alarak Ankara Yolu istikametinden, yani Bor yolu üzerinden gelen  kooperatif,  yolcu taşıma otobüslerinin şehir merkezine girmesine izin vermemişti. Yolcuların büyük tepkisini çeken bu uygulamanın haberini  sitemizde haberleştirmiştik. Sizlerden de bir çok yorum almıştık. Haberimiz ardından Niğde Belediyesi bu uygulamayı durdurmuştu. Ancak bugün itibari ile Niğde Belediyesi vatandaşları sıkıntıya uğratan Ankara yönünden gelen kooperatif otobüslerinin şehir merkezine girmesini tekrar engelledi.

 TEPKİ ÇEKEN UYGULAMA YENİDEN GÜNDEMDE

 Niğde Belediyesi Kemerhisar,...