29 / 04 / 2024

Niğde Pınarcık Köyü'nde yaşayan arazi sorunu mecliste!

Niğde Pınarcık Köyü'nde yaşayan arazi sorunu mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde İli Pınarcık Köyü'nde yaşayan bir vatandaşın arazi sorunuyla ilgili başvurusuna ilişkin soru önergesi hazırladı..



Niğde Pınarcık Köyü nde yaşayan arazi sorunu mecliste!


CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde İli Pınarcık Köyü'nde yaşayan bir vatandaşın arazi sorunuyla ilgili başvurusuna ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın yanıtlamasını talep etti.


Gürer önergesinde "Niğde ili Pınarcık köyünde bulunan 2059-2547-2526-2479 nolu parsellerden geçen Ankara-Pozantı otoyolu nedeniyle ekim yapamadığı için gelir kaybı yaşayan Hüseyin Ulutaş arazisinin yerine de yeni arazi verilmediğini beyan ederek Bakanlığınıza başvuruda bulunmuş, sayısı 29695398.751/14803 Bimer dilekçesi 11.11.2015 tarihinde yanıtlandırılmış. 


İlk yıl yapılan ödemeler de daha sonraki yıllarda yapılmamış ve komisyonun belirlediği gelir kaybı yapılacağı ifade edilse de ödeme gerçekleşmemiştir." diyerek bu ödeme ve arazi ile ilgili durumun ne zaman sonlandırılacağını sordu.





Geri Dön